Atâtea oportunități, atâtea idei, dar știi să alegi ce e potrivit pentru tine?
Seria "Ce hotel mi se potrivește în vacanță?" îți prezintă elemente cheie despre hoteluri din destinații faimoase și îndrăgite din întreaga lume. Scopul este de a-ți oferi exact acele detalii mici și mari despre facilități și servicii care fac diferența pentru o vacanță remarcabilă. Astăzi, îți prezentăm "PLAJA, ATRACȚIA ETERNĂ - 5 hoteluri fabuloase pe plajă în Halkidiki".

POTIDEA PALACE 4 - relaxare la superlativ*
Situat pe brațul Kassandra, direct pe plajă, POTIDEA PALACE 4* este un superb resort All Inclusive, complet renovat în 2016. Oferă parcare gratuită și este perfect pentru familiile cu copii, având locuri de joacă amenajate.

PORFI BEACH 3 - "unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Halkidiki"*
Situat în Sithonia, la 50m de o superbă plajă de nisip, PORFI BEACH 3* se bucură de o locație liniștită, înconjurat de o frumoasă pădure de pini. Oferă bunătăți tradiționale grecești și o piscină generoasă și teren de tenis pentru pasionați.

PORTO CARRAS MELITON 5 - grandoare și lux*
Situat pe o magnifică plajă de nisip de 9km în Néos Marmarás, PORTO CARRAS MELITON 5* este un resort premiat pentru serviciile spa. Oferă mâncăruri rafinate, 15 restaurante și baruri, șezlonguri și locuri de parcare gratuite.

XENIA OURANOUPOLIS 4 - magia vegetației luxuriante*
Situat pe plajă, pe brațul Athos, XENIA OURANOUPOLIS 4* se bucură de o vedere magnifică spre mare. Printre facilitățile sale se numără centrul spa "Beauty Haven", piscină interioară, parcare gratuită, plajă privată cu distincția Blue Flag.

DANAI BEACH RESORT 5 - o alegere de top*
Situat pe brațul Sithonia, în frumoasa stațiune Nikiti, DANAI BEACH RESORT 5* beneficiază de plajă privată și de o locație fabuloasă. Alături de restaurante Gourmet rafinate, hotelul mai oferă și parcare gratuită, Spa, jacuzzi și tratamente de înfrumusețare.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL
Vezi AICI mai multe oferte din Colecția Vacanțe cu Soare™.