Despre Santorini se spune că este tărâmul pierdut al Atlantidei, iar Tenerife este considerată Insula Eternei Primăveri. Două insule spectaculoase și romantice, cu plaje minunate și peisaje incredibile, Santorini și Tenerife sunt destinații de neratat.

LOCAȚIE
Santorini și Tenerife sunt două dintre cele mai sudice insule europene. Tenerife este cea mai întinsă, cea mai înaltă și cea mai populată dintre insulele Arhipelagului Canare, în timp ce Santorini face parte din Arhipelagul Cicladelor, grup de insule aflate în sudul Mării Egee.

PLAJE
Atât Santorini, cât și Tenerife se remarcă prin originile lor vulcanice, fapt ce se reflectă și în plajele acestora. În Santorini, impresionează cele cu pietricele roșii, precum Red Beach, însă fiecare plajă are calitățile și farmecul său. Printre preferatele turiștilor se mai numără Kamari, Perissa, Monolithos sau Kolumbo Beach. Tenerife în schimb este cunoscută pentru plajele cu nisip negru, precum Playa de las Americas, Playa de El Puertito sau Playa del Roque, dar și pentru cele cu nisip auriu adus din Sahara, precum Playa de las Teresitas.

VIAȚĂ DE NOAPTE
Santorini beneficiază și de o animată viață de noapte, cu baruri deshise până la primele ore ale dimineții. În luna iulie se desfășoară aici Festivalul de Jazz, cu muzicieni internaționali. Majoritatea festivalurilor și evenimentelor au loc pe plaja Kamari. Nici Tenerife nu se lasă mai prejos. Cei care vin aici trebuie să fie pregătiți de distracție. Playa de las Americas este una dintre cele mai agitate zone ale insulei după lăsarea serii.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL
Alege un Pachet Charter spectaculos într-o destinație pe măsură!