Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 simboluri faimoase ale Germaniei

Travel Tips CityBreak Special

Când ne gândim la Germania, ne vin în minte tradițiile interesante ale acestei țări, destinațiile de vacanță impresionante, istoria zbuciumată, dar și alte lucruri unice, embleme ale acestei țări.

Iată câteva dintre cele mai faimoase simboluri ale Germaniei.

✔ Mașinile germane se numără printre cele mai populare din lume. Branduri precum Mercedes-Benz, Audi, BMW sau Volkswagen au făcut din Germania principalul producător european de mașini și al cincilea din lume, cu o producție de peste 6 milioane automobile anual. Muzeele de profil și tururi ale fabricilor atrag turiști pasionați din întreaga lume.

✔ Castelele întâlnite în Bavaria sau de-a lungul Văii Rhinului se numără printre cele mai frumoase din lume. Neuschwanstein, Wartburg, Hohenschwangau sau Linderhof sunt doar câteva dintre acestea. Unele sunt vechi de peste 1000 de ani, iar altele au fost construite în secolul al 19-lea, pentru prinți și prințese.

✔ Muzica clasică este o adevărată tradiție în Germania. Johann Sebastian Bach și Ludwig van Beethoven, doi dintre cei mai mari compozitori ai lumii s-au născut aici, iar operele lor nu mai au nevoie de nicio prezentare.

✔ Berea este una dintre emblemele naționale germane. Fiecare regiune se bucură de o diversitate a mărcilor, iar cele peste 1300 de berării din țară aplică legile Reinheitsgebot, ale gradului de puritate, adoptate acum mai bine de 500 de ani. În 1777, regele Frederic al II-lea al Prusiei a interzis cafeaua, pentru a încuraja consumul de bere! În prezent, germanii sunt al doilea popor băutor de bere din lume, după Cehia.

✔ Wurștii, cârnații tradiționali ai Germaniei, sunt o parte importantă a gastronomiei țării. De altfel, Germania este țara cu cea mai mare varietate a tipurilor de cârnați din lume. Preparați din carne de porc sau vită și condimentați diferit în funcție de regiune, se sevesc cel mai des alături de o halbă de bere.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Descoperă cele mai interesante simboluri și alege un CityBreak Special CMB în Germania!