Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 plaje de neratat în Vietnam

Travel Tips Sejur Exotic Vara Exotică

Plajele Vietnamului au fost un secret bine păstrat al Asiei până de curând, dar în ultimii ani însorita destinație a devenit din ce în ce mai cunoscută. Cu peste 3000 km de coastă uimitoare, Vietnam se bucură de întinderi nesfârșite de nisip fin, insule tropicale și nenumărate golfuri și lagune ce așteaptă să fie descoperite.

Iată care sunt cele mai frumoase plaje ale Vietnamului:

✔ Danang Beach este principala plajă a orașului Da Nang, ce face legătura între nordul și sudul țării. Se întinde pe mai mult de 28 km de coastă, iar nisipul alb și fin este mărginit de palmierii ce oferă umbră în miezul zilei. Este destinația perfectă pentru relaxare la plajă, surfing și scubadiving. Iar apusurile de soare oferă spectacole impresionante.

✔ Nha Trang este una dintre cele mai faimoase plaje ale țării, o plajă curată, însă vibrantă, plină de activități și cu peisaje deosebite. Este o locație populară pentru înot, dar și pentru parcul acvatic Phu Dong din apropiere și posibilitatea plimbărilor cu balonul cu aer cald. Plaja este înconjurată de parcuri și grădini verzi. Se pot practica aici snorkeling, wakeboarding, kite surfing și scuba diving.

✔ Mui Ne este plaja vedetă a Vietnamului, una dintre cele mai active locații, aflată la 220 km de orașul Ho Chi Minh. Plaja este cunoscută pentru diversitatea sporturilor acvatice ce se practică aici. Dunele de nisip întregesc peisajul paradisiac, iar pescarii ce vând fructele de mare proaspăt prinse arată turiștilor cum se desfășoară viața cotidiană pe coasta vietnameză.

✔ Long Beach este situată pe insula Phu Quoc, populară pentru peisajele frumoase. Cu o lungime de 19 km, are un nisip fin, dar și șezlonguri, cafenele și restaurante, oferind o experiență tropicală autentică. Localnicii sunt foarte primitori și prietenoși, așa că Long Beach este alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă.

✔ Con Dao este o plajă liniștită, aflată pe insula cu același nume, insulă ce face parte dintr-un arhipelag din regiunea sudică a țării. Este separată de continent și nu există foarte multe curse de feribot, așa că plaja nu este supraaglomerată. Apele limpezi și albastre sunt perfecte pentru înot, iar recifurile de corali sunt ideale pentru scufundări și snorkeling.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Explorează și tu cele mai frumoase plaje din Vietnam și alege acum vacanța potrivită pentru tine.