Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 plaje de neratat în Sardinia

Travel Tips Vacanțe Cu Soare CityBreak Special

Sardinia, insula situată în mijlocul Mediteranei, este o regiune predominant muntoasă, cu peisaje naturale incredibile, dar și cu peste 1840 km de coastă, cu unele dintre cele mai limpezi ape ale Mării Mediterane și plaje recunoscute la nivel mondial!

Iată care sunt cele mai frumoase plaje din Sardinia:

✔ Spiaggia del Principe este una dintre cele mai frumoase plaje din Costa Smeralda. Apa este foarte limpede, perfectă pentru snorkeling. Numele plajei este legat de prințul Aga Khan al IV-lea, fondatorul stațiunii Costa Smeralda și vizitator frecvent al acesteia.

✔ Spiaggia Cappriccioli din stațiunea Capriccioli este o altă locație perfectă pentru snorkeling, dar și pentru familiile cu copii, datorită apelor puțin adânci. Intrarea în mare este lină, iar plaja este înconjurată de vegetație mediteraneeană, cu pini și măslini.

✔ Spiaggia Liscia Ruja este amplasată între două fermecătoare sate tradiționale, în Costa Smeralda. Nisipul de aici este cel mai fin de pe insulă, cu o nuanță de roz. Iahturile acostate la țărm oferă o priveliște impresionantă asupra întregii coaste.

✔ Porto Istana este situată la scurtă distanță de Porto San Paolo, în sudul Olbiei, de unde se ajunge cu autobuzul. Porto Istana se compune de fapt din patru plaje mici separate între ele prin niște fâșii de stânci. Apele de smarald și nisipul alb și fin completează peisajele de vis.

✔ Cala Brandinchi este cunoscută drept “Micul Tahiti” pentru apele sale incredibil de limpezi. Are o lungime de cca. 700 metri și este înconjurată de arbori de pin. Apele sunt puțin adânci, recomandate pentru pasionații de înot și perfecte pentru copii.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Plajele impresionante din Sardinia te așteaptă, planifică-ți și tu vacanța acum.