Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 plaje de neratat în Zanzibar, exoticele insule din Africa

Travel Tips Sejur Exotic Vara Exotică

Zanzibar este una dintre cele mai frumoase destinații africane, cu plaje incredibile. Suprafața mică a acestor insule înseamnă că nu ești niciodată prea departe de o plajă, așa că e greu să alegi pe care să o vizitezi.

Iată care sunt cele mai frumoase plaje din Zanzibar.

✔ Plaja Nungwi este unică datorită faptului că mareele își fac rareori simțită prezența aici, comparativ cu alte părți ale insulei. Asta înseamnă că se poate înota în orice moment al zilei. Este considerată “o plajă a petrecerilor”, fiind destul de animată la lăsarea serii.

✔ Plaja Kiwengwa se remarcă prin fâșia de nisip care pare că nu se mai sfârșește. Câteva hoteluri de lux delimitează această plajă, însă deși zona este aglomerată, plaja și-a păstrat caracterul natural. De asemenea, oferă numeroase posibilități de petrecere a timpului liber și de distracție.

✔ Plaja Matemwe este o plajă lată și însorită, cu maree extrem de puternice. Deoarece apele se pot retrage chiar și sute de metri, acestea nu sunt recomandate pentru înot. În schimb, sunt perfecte pentru kitesurfing, kayaking și sailing.

✔ Plaja Kendwa se află la scurtă distanță de plaja Nungwi, însă este o locație mai liniștită, mai retrasă. Și aici se poate înota pe tot parcursul zilei. Se pot practica de asemenea snorkelingul și scubadivingul, vietăți colorate putând fi admirate la doar câțiva metri în larg. Plaja este cunoscută și pentru apusurile sale superbe.

✔ Plaja Pongwe este ascunsă de un golf idilic, fiind una dintre cele mai retrase plaje ale Zanzibarului. Apele sunt perfecte pentru cei care doresc să înoate, iar plaja în formă de arc este punctată cu palmieri și delimitată de o vegetație densă, oferind peisaje demne de un adevărat paradis tropical.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Alege o vacanță din Colecția Vara Exotică - Exotic Escape™ pe cele mai frumoase plaje din Zanzibar!