Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 locuri din Europa în care să o ceri în căsătorie

Travel Tips CityBreak Special

Se apropie Valentine’s Day, sărbătoarea iubirii! Și ce altă modalitate de a o transforma într-o sărbătoare memorabilă dacă nu prin a-ți cere iubita în căsătorie?

Și ca să fie de-a dreptul o zi de neuitat, trebuie ca cererea să fie făcută într-un loc special, romantic.

Iată care sunt propunerile noastre.

✔ Roma este unul dintre cele mai romantice orașe ale lumii, așa că nu e de mirare faptul că multe cupluri se logodesc aici. TREPTELE SPANIOLE se numără printre cele mai frumoase locuri din oraș, așa că dacă te gândești la o cerere în căsătorie aici, ai făcut o alegere bună. Te sfătuim să alegi ca moment zorii zilei sau lăsarea serii și să urci până în capătul treptelor, pentru a te bucura de mai mult spațiu și de priveliștea asupra orașului.

✔ Parisul este însăși definiția romantismului, iar TURNUL EIFFEL constituie locația perfectă pentru o cerere în căsătorie. La lăsarea serii, când turnul se aprinde, peisajul se transformă într-unul de vis, iar fotografiile făcute în timpul marelui moment vor arăta excepțional.

✔ Cea mai înaltă roată de observație din lume, LONDON EYE, îți oferă posibilitatea de a face un pas important în viața ta în timp ce admiri priveliștea Londrei. Poți alege o cabină privată, pentru a te bucura de intimitate și a ciocni un pahar de șampanie în cinstea voastră.

✔ Dacă ai ales Veneția pentru această vacanță de Valentine’s Day, poți recurge la cea mai clasică propunere în căsătorie: în timpul unei PLIMBĂRI CU GONDOLA. Imaginează-ți decorul: navigând printre canalele orașului, pe sub Podul Suspinelor, în timp ce un cântăreț local vă face o serenadă. Ce îți poți dori mai mult?

✔ PODUL CHARLES din Praga, ce datează încă din secolul al 14-lea, poate constitui un cadru romantic în orice moment al zilei. Te vei bucura de priveliștea către râu și castel, impresionantele statui în stil baroc vor fi martorii momentului, iar artiștii și muzicienii locali vor întregi atmosfera magică.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Ești hotărât să faci pasul cel mare? Nu mai sta pe gânduri, solicită o vacanță memorabilă AICI!