Fereastra ta spre lumea vacanţelor

5 stațiuni de top în Mauritius

Travel Tips Sejur Exotic Vara Exotică

Mauritius, mica insulă vulcanică înconjurată de apele calde ale Oceanului Indian, este pe lista oricărui turist ce adoră destinațiile tropicale. Plajele cu nisip alb și fin, înconjurate de munți, apele incredibile de limpezi și coralii cu multicolora viață marină fac din Mauritius un adevărat paradis.

Iată care sunt cele mai populare stațiuni ale insulei.

✔ Grand Baie este cea mai populară stațiune, apreciată de turiști. Este situată pe coasta nordică și se remarcă prin resorturile luxoase și viața de noapte animată, precum și prin nenumăratele posibilități de practicare a diverselor sporturi, pentru shopping sau ca punct de plecare în diverse excursii în împrejurimi.

✔ Belle Mare se află pe coasta estică a insulei și impresionează în primul rând prin plaja extraordinară, aflată la capătul unei lagune protejate de un recif de corali. Stațiunea Belle Mare este preferata jucătorilor de golf, datorită terenurilor extraordinare de aici, dar și a practicanților de sporturi acvatice și a fanilor pescuitului de ton și rechin mako.

✔ Bel Ombre, situată în sud-vestul țării, se bucură de un amplasament perfect, întinzându-se de la poalele munților până la marginea unei superbe lagune. Se remarcă prin sălbăticia peisajelor, aproape neatinse, fiind recomandată celor ce își doresc liniște și intimitate.

✔ Flic en Flac, situată în vestul insulei, este cel de-al doilea centru turistic al acesteia, iar plaja de aici este una dintre cele mai frumoase și cele mai lungi. Oferă priveliști extraordinare către peninsula Le Morne și este un loc excelent pentru practicarea scubadiving-ului, datorită recifului de corali ce înconjoară laguna.

✔ Pointe aux Piments este amplasată în golful cu același nume din nordul insulei Mauritius. Grădinile luxuriante de aici îi oferă un aer idilic. De asemenea, reciful de corali face din această stațiune una perfectă pentru snorkeling și scubadiving, iar plaja, întreruptă de stânci în mai multe locuri este foarte îngustă.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Alege-ți vacanța AICI și relaxează-te și tu în cele mai frumoase stațiuni din Mauritius!