Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 plaje de neratat în Koh Samui

Travel Tips Sejur Exotic Vara Exotică

Nisipurile albe, apele cristaline, petreceri animate la lumina lunii - acestea sunt caracteristicile plajelor superbe din Koh Samui, cea mai frumoasă insulă a provinciei Surat Thani. Numită și "Insula Cocotierilor", Koh Samui beneficiază de peste 40 plaje variate, pe placul oricărui turist.

Iată care sunt cele mai frumoase dintre acestea.

✔ Chaweng, cea mai populară dintre plajele insulei, este totodată cea mai întinsă și cea mai dezvoltată dintre acestea, cu o lungime de cca. 7 km și ape excelente pentru snorkeling. Situată pe coasta estică, Chaweng este și principala destinație când vine vorba de viața de noapte.

✔ Lamai, a doua plajă ca mărime a insulei, este mai liniștită și mai puțin aglomerată decât Chaweng, însă nu lipsesc condițiile perfecte pentru practicarea diverselor sporturi acvatice. Este situată în sud-estul insulei și se împarte în două sectoare: partea sudică, mai întinsă, cu ape adânci, este delimitată de resorturi, iar partea nordică este mai îngustă, are o atmosferă relaxată și ape mai puțin adânci.

✔ Bophut are în jur de 2 km lungime, se remarcă printr-o curățenie extraordinară și este situată pe coasta nordică a insulei în satul de pescari cu același nume, una dintre cele mai vechi așezări ale insulei. Plaja are forma unei semilune.

✔ Lipa Noi este considerată a fi cea mai potrivită plajă pentru familiile cu copii datorită intrării line și a adâncimii mici a apei. Apa este și foarte limpede aici, fără pietre sau corali și fără valuri. Plaja se află pe coasta vestică a insulei, iar cocotierii și arborii casuarina oferă umbră pentru cei ce vor să ia o pauză de la soare.

✔ Maenam este o plajă liniștită, izolată, delimitată de palmieri, perfectă pentru cei ce caută relaxare și intimitate. Este amplasată în nordul insulei, are cca. 4 km lungime și oferă priveliști excelente către insula Koh Phangan.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Explorează și tu cele mai frumoase plaje din Koh Samui și alege acum vacanța potrivită pentru tine!