Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 plaje de neratat în Punta Cana

Travel Tips Sejur Exotic Vara Exotică

Despre Punta Cana se spune că este “Perla Caraibelor“. Și pe bună dreptate! Plajele de aici, unele dintre ele recunoscute ca fiind printre cele mai bune din lume, sunt înconjurate de ape calme, liniștite și acoperite de un nisip strălucitor.

Aruncă o privire pe topul celor mai frumoase 5 plaje din destinația de top a Caraibelor.

✔ Playa Bavaro este principala plajă a stațiunii, cea mai dezvolată și cea mai aglomerată. A fost declarată de către UNESCO ca fiind una dintre cele mai bune plaje ale lumii, în principal datorită nisipului foarte alb și fin și a apelor cristaline. Palmierii oferă umbră, iar sporturile acvatice oferă posibilitatea unei vacanțe active.

✔ Playa Cabeza de Toro este locul perfect pentru cei ce vor să fie înconjurați de pădurile și viața sălbatică din Punta Cana. Cunoscută drept “locul unde răsare soarele”, plaja Cabeza de Toro este numită după forma pe care o are, a unui cap de taur. Apele puțin adânci sunt potrivite pentru familiile cu copii, iar cei care vor să încerce ceva deosebit pot alege o lecție de echitație prin parcul Natura Park Eco-Resort.

✔ Playa Macao este situată mai departe de resorturile din Punta Cana, așa că atmosfera este mai liniștită și mai relaxată. Orientată către nord, are cele mai mari valuri din zonă și este preferata surferilor. Nisipul nu este așa alb ca al altor plaje, dar peisajul nu este mai puțin pitoresc.

✔ Playa Uvero Alto este situată pe coasta estică și se remarcă prin faptul că este cea mai puțin atinsă de mâna omului. Este o plajă retrasă, izolată, iar apele au unele zone cu alge, ceea ce atrage viața marină. Valurile de aici sunt perfecte pentru sporturi de apă, în special surfing sau windsurfing.

✔ Playa El Cortecito este situată în apropierea unui fermecător sat pescăresc tradițional, așa că în apropiere se găsesc mai multe magazine, restaurante și baruri. Este un loc excelent pentru practicarea parasailing-ului, dar și a altor sporturi acvatice și a diverselor activități precum aerobic, lecții de salsa sau volei pe plajă. Deși o mare parte din plajă aparține resorturilor și hotelurilor din zonă, există și o parte în care accesul este liber.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Nu te-ai hotărât încă? Alege acum o vacanță de neuitat în Punta Cana din Colecția Vara Exotică - Exotic Escape®.