Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 stațiuni în Costa del Sol

Travel Tips Vacanțe Cu Soare

Costa del Sol, țărmul sudic al Spaniei spălat de apele Mării Mediterane, se întinde pe cca. 150 km de coastă în provincia Malaga. Numele său, ce se traduce prin “Coasta Soarelui”, se explică prin cele peste 300 zile însorite în decursul unui an și a climatului blând, ce favorizează practicarea turismului. Înșiruirea de 12 stațiuni oferă servicii de calitate excepțională, gândite pentru toate tipurile de turiști.

Iată care sunt cele mai frumoase dintre acestea.

✔ Marbella, cea mai renumită dintre stațiunile de pe Costa del Sol, pune la dispoziția turiștilor numeroase posibilități de relaxare și distracție. În afara plajelor minunate și a arhitecturii incredibile, plimbările de-a lungul golfului și viața de noapte animată transformă Marbella într-un adevărat paradis.

✔ Torremolinos, situată în centrul regiunii, a fost prima stațiune deschisă aici. Acum este o destinație atractivă, ce se remarcă prin plajele cu nisip, varietatea hotelurilor și restaurantelor, dar și nenumăratelor posibilități de distracție.

✔ Benalmadena este amplasată între Torremolinos și Fuengirola, fiind renumită pentru plajele sale înțesate de restaurante, baruri și magazine și pentru faleză, una dintre cele mai bune din Europa. Benalmadena Pueblo este partea tradițională, tipic andalusiană, cu străzi înguste, iar Mijas este zona comercială.

✔ Estepona a reusit să își păstreze caracterul tradițional de-a lungul timpului și își întâmpină vizitatorii cu plaje superbe, un port minunat, muzee, opt terenuri de golf și alte atracții impresionante.

✔ Nerja este un fost sat pescăresc, ce își păstrează încă farmecul tradițional. Pe lângă serviciile de calitate oferite, Nerja atrage turiștii și prin faimoasele Cuevas de Nerja, al treilea cel mai vizitat obiectiv turistic al Spaniei. Aici se află cea mai mare coloană rezultată din contopirea unei stalactite cu o stalagmită, cu o înălțime de 32 de metri, dar și cele mai vechi picturi rupestre, din Neanderthal.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Alege-ți vacanța AICI și relaxează-te și tu în cele mai frumoase stațiuni din Costa del Sol.