Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 stațiuni din Costa Brava

Travel Tips Vacanțe Cu Soare

Costa Brava este pentru mulți cea mai frumoasă și cea mai elegantă dintre zonele de coastă ale Spaniei, iar stațiunile de aici contribuie la acest fapt. Serviciile de calitate excepțională, gândite pentru toate tipurile de turiști, fac din această zonă una dintre cele mai vizitate destinații ale Spaniei.

Iată care sunt cele mai populare stațiuni din Costa Brava.

✔ Calella, capitala turistică a regiunii Maresme, se remarcă prin calitatea deosebită a serviciilor și varietatea acestora. Este recomandată tinerilor, oferă nenumărate posibilități de practicare a timpului liber și totodată reprezintă paradisul practicării sporturilor acvatice.

✔ Lloret de Mar este cea mai populară stațiune a regiunii, bucurăndu-se de ape foarte limpezi și nisipuri aurii. Este preferata tinerilor în căutarea distracției și a nopților animate, iar cele 5 plaje ale sale sunt recunoscute și premiate anual cu distincția Blue Flag.

✔ Santa Susana este o stațiune perfectă pentru relaxare și pentru petrecerea unui sejur liniștit. Din acest motiv este recomandată familiilor cu copii. Este bine de știut însă că nu lipsesc de aici facilitățile de agrement și de distracție.

✔ Malgrat de Mar este o stațiune animată, plină de viață, ce dispune de o varietate de atracții. Hotelurile moderne, plajele deosebite și facilitățile pentru practicarea sporturilor nautice atrag aici turiști din întreaga lume.

✔ Blanes este un vechi sat de pescari ce s-a transformat într-o stațiune liniștită, ce își păstrează însă obiceiurile și tradițiile. Este recomandată celor ce caută relaxare și își doresc să stea departe de agitație.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Alege-ți vacanța AICI și relaxează-te și tu în cele mai frumoase stațiuni din Costa Brava.