Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 plaje europene recomandate familiilor cu copii

Travel Tips Vacanțe Cu Soare

Vacanțele cu copiii înseamnă căutarea destinațiilor prietenoase cu aceștia, facilități pentru ei și plaje sigure, cu nisip fin și intrare lină în mare.

Iată care sunt plajele europene recomandate familiilor cu copii:

✔ Plaja Agios Panteleimonas din Istron, în sud-estul Cretei, se bucură de ape calme, puțin adânci, excelente pentru copiii mai mici care vor să se joace pe malul mării. Pietricelele pentru care Creta este cunoscută lipsesc aici, astfel că nisipul este fin și curat. Pot fi închiriate și șezlonguri sau umbrele.

✔ Praia do Barril din Algarve, Portugalia, este ideală pentru familiile tinere. Se bucură de distincția Blue Flag datorită facilităților sale, nisipul este incredibil de alb și curat, șezlongurile și umbrelele sunt nelipsite, iar la mică distanță de plajă se găsesc câteva cafenele și restaurante.

✔ Playa del Cristo, situată în Estepona, pe Costa del Sol, este una dintre plajele Spaniei orientate către vest, astfel că apusul soarelui vine mai târziu. Datorită poziționării sale, este protejată de vânt și arată mai degrabă ca o piscină enormă. Are distincția Blue Flag, iar nisipul este foarte fin. Parcarea este foarte aproape de plajă.

✔ Plaja Port d’Alcúdia din Mallorca, Spania se bucură de nisip fin, auriu, iar apele sunt puțin adânci și foarte calme, de cele mai multe ori fără niciun val. În apropiere este un loc de joacă pentru copii destul de încăpător, cafenelele sunt foarte aproape de plajă, iar umbrelele și șezlongurile sunt la îndemână, precum și locurile pentru a-ți întinde prosopul.

✔ Plaja Çıralı din Antalya, în sud-vestul Turciei, este înconjurată de pădure, munți și plantații de lămâi. Este o plajă izolată, aflată într-o zonă protejată, cu broaște țestoase care își depun ouăle în lunile iunie și iulie si eclozează între iulie și septembrie.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Alege-ți vacanța pentru tine și întreaga familie. Solicită acum o ofertă: https://cmbtravel.ro/solicitare