Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 cele mai bune plaje ale lumii

Travel Tips Vacanțe Cu Soare

TripAdvisor este unul dintre cele mai cunoscute site-uri de turism ce pune la dispoziția utilizatorilor săi recenzii ale altor turiști privind călătoriile. Iar în fiecare an acesta publică topurile “Traveler’s Choice”, topuri ale celor mai bune destinații ale lumii, bazate pe milioane de impresii trimise de turiști de pretutindeni.

Astăzi aflăm împreună care sunt cele mai bune plaje ale lumii în anul 2018, conform acestui top.

✔ Grace Bay, situată în Providenciales, Insulele Turks & Caicos este considerată a fi cea mai bună plajă a lumii atât datorită peisajelor sale, cu nisip fin, alb strălucitor și ape cristaline, perfecte pentru scufundări, cât și curățeniei de care se bucură.

✔ Baia do Sancho din Fernando de Noronha, Brazilia este o plajă izolată, aflată într-o zonă protejată de lege. Accesul se face doar cu barca, fiind înconjurată de o faleză înaltă și de vegetație bogată. Apele de culoarea smaraldului sunt extrem de limpezi.

✔ Varadero, plaja aflată în stațiunea cu același nume din Cuba se întinde pe cca. 20 km și se remarcă prin nisipul alb și fin și apele potrivite pentru practicarea sporturilor acvatice. Plaja este delimitată de numeroase resorturi All Inclusive.

✔ Eagle Beach, situată în insula Aruba, se întinde pe cca. 2 km lungime, fiind faimoasă pentru nisipul fin, curat și pentru apele sale pline de viețuitoare colorate. Tot aici, broaștele țestoase își depun ouăle și pot fi admirați copacii divi-divi, simboluri ale Arubei.

✔ Seven Mile Beach, situată în vestul insulei Grand Cayman, se întinde pe cca. 9 km și are formă de semilună. Nisipul alb, perlat provenit din corali, alături de apele limpezi, întregesc peisajul paradisiac.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Relaxează-te și tu pe cele mai frumoase plaje ale lumii.

Solicită o ofertă acum: https://cmbtravel.ro/solicitare