Fereastra ta spre lumea vacanţelor

TOP 5 plaje fabuloase în Costa del Sol

Travel Tips Vacanțe Cu Soare

Costa del Sol, țărmul mediteraneean din sudul Spaniei ce se întinde între strâmtoarea Gibraltar și estul Granadei, reprezintă o înșiruire de 12 stațiuni moderne, ce oferă toate condițiile pentru o vacanță de neuitat.

Însă ceea ce atrage aici turiștii din întreaga Europă sunt plajele cu nisip alb și fin ce le stau la dispoziție. Iată care sunt cele mai frumoase dintre acestea.

✔ Playa del Cristo, situată lângă Estepona, se remarcă prin orientarea către vest, astfel că este protejată de vânt și beneficiază de mai multe ore de soare, dar și de priveliștea unor apusuri fantastice. Este ideală pentru familiile cu copii.

✔ La Malagueta este cea mai populară dintre cele 16 plaje ale orașului Malaga și accesibilă prin intermediul promenadei. Are cca. 1 km lungime și 45 metri lățime și oferă o gamă largă de terase și restaurante.

✔ Playa El Canuelo, situată într-un mic golf în apropiere de stațiunea Nerja, se remarcă prin nisipul amestec cu pietriș. Apele de aici sunt extrem de limpezi și perfecte pentru practicarea snorkelingului.

✔ Playa Torremolinos, situată în stațiunea cu același nume, este de fapt formată din șase plaje conectate printr-o promenadă recent renovată de cca. 7 km. Are un farmec specific anilor 70, cu șezlonguri aliniate și flancate de hoteluri de lux.

✔ Playa Artola din Marbella se remarcă prin faptul că nu a fost deloc urbanizată. Construcțiile sunt interzise deoarece aici se află dunele de nisip Dunas de Artola, monument natural protejat de lege.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Plajele impresionante din Costa del Sol te așteaptă, planifică-ți și tu vacanța acum.