Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 cele mai frumoase plaje din Costa Brava

Travel Tips Vacanțe Cu Soare

Costa Brava, fâșia de 160 km de coastă, ce se întinde de la nord de Blanes către granița cu Franța, impresionează prin peisajele spectaculoase și sălbatice, cu golfuri împădurite, stânci înalte, plaje superbe și ape incredibile.

Plajele de aici sunt variate, de la cele întinse, acoperite cu nisip fin și auriu, la cele ascunse de golfuri și de pădurile de pini.

Iată care sunt cele mai frumoase plaje din Costa Brava.

✔ Empuriabrava este cea mai largă plajă din Costa Brava. Situată în stațiunea cu același lume, are o lățime de cca. 90 metri și o lungime de 1,5 km. Este recomandată familiilor, dispune de numeroase facilități, dar și de distincția Blue Flag.

✔ Tamariu Beach, situată la doar o oră de Girona, are 180 metri lungime și 40 metri lățime. Este înconjurată de păduri de pini și preferată de familiile cu copii datorită apelor limpezi și facilităților oferite.

✔ Sa Caleta, situată în stațiunea Lloret de Mar, are 110 metri lungime și doar 15 metri lățime. Castelul din apropiere oferă priveliști uimitoare, iar partea stâncoasă a plajei oferă excelente condiții pentru snorkeling.

✔ El Canadell, situată în Calella de Palafrugell, se întinde pe 200 metri lungime și 30 metri lățime. A fost premiată cu Blue Flag datorită facilităților sale, iar accesul se face pe câteva trepte. Promenada trece de-a lungul acestei plaje.

✔ Cala Rovira se află în stațiunea Platja d'Aro și are 650 metri lungime și 40 metri lățime. Nisipul fin și auriu și accesul facil o transformă în preferata multor turiști și locuitori, fiind destul de aglomerată în timpul verii. Deține și distincția Blue Flag.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Alege-ți vacanța AICI și relaxează-te și tu pe frumoasele plaje din Costa Brava.