Fereastra ta spre lumea vacanţelor

TOP 5 plaje fabuloase în Kusadasi

Travel Tips Vacanțe Cu Soare

Kusadasi este una dintre cele mai frumoase stațiuni ale Turciei, perfectă pentru o vacanță specială și pentru toate gusturile. Superbele plaje de aici, cu nisip fin și apă limpede și curată, se bucură de toate facilitățile necesare.

Iată care sunt cele mai frumoase plaje din Kusadasi.

✔ Ladies Beach este cea mai populară dintre plajele stațiunii atât datorită apelor curate și puțin adânci, dar și a numeroaselor facilități: umbrele, șezlonguri, dușuri și restaurante și cafenele în imediata apropiere. Se întinde pe 1 km lungime. În trecut, acesta era singurul loc unde femeile puteau veni la plajă, de unde și numele plajei.

✔ Long Beach și-a căpătat numele datorită lungimii sale, de 6 km. Este mai liniștită și mai puțin aglomerată și preferata iubitorilor de sporturi acvatice.

✔ Kustur Beach se remarcă de asemenea prin curățenie. Nu este foarte aglomerată, iar în unele locuri nisipul este înlocuit de pietricele, ceea ce face ca apa să fie și mai limpede.

✔ Palm Beach se bucură de o poziție centrală și este situată foarte aproape de portul principal, dar și de bazar. Nisipul este foarte fin, iar curățenia i-a adus și distincția Blue Flag.

✔ Green Beach este o plajă mică și liniștită, la doar 5 minute distanță de mers pe jos de Ladies Beach și la 5 minute de centrul orașului. Te poți relaxa atât pe nisipul fin, cât și la umbra unui palmier.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Relaxează-te pe cele mai frumoase plaje ale stațiunii Kusadasi și alege-ți vacanța potrivită AICI.