Fereastra ta spre lumea vacanţelor

CONFRUNTAREA SĂPTĂMÂNII All Inclusive în Turcia vs All Inclusive în Grecia

Travel Tips

Când vorbim despre serviciile All Inclusive, gândul ne zboară imediat la pachetele charter construite pentru vacanțele din Grecia și Turcia. Toate cele trei mese, precum și numeroase alte facilități ale resortului incluse în prețul pachetului fac ca tot mai mulți turiști să aleagă aceste pachete.

Astăzi analizăm împreună serviciile a două hoteluri All Inclusive din cele două destinații preferate de români!

DESPRE RESORTURI

Ce vom analiza? Două pachete charter pentru două hoteluri de același standard: Saphir Resort & Spa 5* din Alanya, Turcia și Cactus Royal Resort & Spa 5* din Stalida, insula Creta, Grecia.

Saphir Resort & Spa, situat pe malul mării, la 500 metri de localitatea Okurcalar, este recomandat atât tinerilor în căutarea unei vacanțe active, cât și familiilor cu copii. Acesta dispune de un restaurant principal, 2 restaurante à-la-carte (cu specific italian și turcesc), 6 baruri, 2 piscine exterioare și o piscină interioară, precum și 3 tobogane și un centru SPA.

Cactus Royal Resort & Spa se află peste drum de plaja cu nisip din stațiunea Stalida și este un hotel modern, cu camere spațioase. Dispune de un restaurant principal, un restaurant à-la-carte, 2 baruri, 2 piscine exterioare și o piscină interioară și un centru SPA.

FACILITĂȚI PENTRU PLAJĂ

Saphir Resort & Spa din Turcia beneficiază de plajă proprie, cu nisip amestecat cu pietriș. Barul de pe plajă este gratuit, precum și utilizarea umbrelelor, șezlongurilor și a saltelelor, atât la plajă, cât și la piscină. Pentru prosoapele de plajă se va opri o garanție, restituibilă la returnarea acestora.

Plaja publică de nisip este chiar peste drum de Cactus Royal Resort & Spa din Grecia. Aici, șezlongurile și umbrelele sunt contra cost, însă utilizarea lor la piscină este gratuită. Prosoapele la plajă sunt gratuite.

FACILITĂȚI PENTRU COPII

Pentru copii, resortul din Turcia pune la dispoziție un mini-club cu o echipă de animație, loc de joacă în grădină, teatru în aer liber și discotecă pentru copii, precum și un bufet special.

Resortul din Grecia dispune de o piscină pentru copii, dar și de loc de joacă, mini-club și program de animație în cadrul hotelului vecin Cactus Beach.

PREȚURI

În vârf de sezon, pentru plecarea din 9 august 2018, tariful pentru resortul din Turcia este de 898 euro / persoană, iar cel pentru resortul din Grecia este de 1032 euro / persoană.

Prețurile includ transport cu avionul - cursă charter, 7 nopți cazare și Sistem All Inclusive, transfer aeroport - hotel - aeroport, taxe de aeroport, asistență turistică și asigurare de călătorie. Trebuie să reținem pentru Grecia un aspect suplimenta începând cu 1 ianuarie 2018, a fost introdusă o taxă turistică ce trebuie achitată la recepția hotelului. Aceasta diferă în funcție de categoria hotelului, iar pentru 5 stele se vor achita 4 euro / cameră / noapte.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Te poți bucura de plajele din Grecia și Turcia cu pachetele charter de vacanță CMB.

Trimite-ne o solicitare AICI