Fereastra ta spre lumea vacanţelor

CONFRUNTAREA SĂPTĂMÂNII Vacanță în Nisipurile de Aur vs Sunny Beach

Travel Tips Vacanțe Cu Soare

Nisipurile de Aur și Sunny Beach sunt două dintre cele mai cunoscute stațiuni turistice ale Bulgariei și destinații de vacanță preferate de majoritatea românilor. Deși ambele oferă servicii de calitate și posibilități diversificate de petrecere a timpului liber, fiecare are farmecul său.

Tu pe care o preferi?

ACCESIBILITATE

În ambele stațiuni aflate pe litoralul Bulgariei la Marea Neagră se poate ajunge cu mașina din România. Nisipurile de Aur se află în nordul coastei, pe când Sunny Beach se află în sud, aproape de portul Burgas. Dacă Nisipurile de Aur se află la 285 km pe traseul Giurgiu – Ruse – Varna, distanță străbătută în cca. 4 ore, între București și Sunny Beach sunt 490 km, distanță ce poate fi parcursă în aproximativ 10 ore.

PLAJĂ

Plaja din Nisipurile de Aur, de 5 km lungime, este una dintre cele mai renumite din Europa și a primit distincția “Blue Flag” pentru curățenie și servicii de calitate încă din anul 1996. În Sunny Beach, plaja se întinde pe 7 km lungime și are o lățime de 30 - 40 metri. Și aceasta se remarcă prin serviciile de calitate și curățenie, deținând și ea distincția “Blue Flag”.

CUI SE ADRESEAZĂ?

Atât Nisipurile de Aur, cât și Sunny Beach se adresează tuturor tipurilor de turiști, familiilor cu copii sau tinerilor dornici de distracție. Sunny Beach este recunoscută ca fiind cea mai animată stațiune a Bulgariei, dar nici Nisipurile de Aur nu se lasă mai prejos. Dacă adulții pot alege între sporturile de apă precum yachting, plimbări cu ski-jet-ul, windsurfing sau distracție într-unul din numeroasele și animatele cluburi de noapte, copiii au parte de parcuri acvatice cu piscine și trambuline gonflabile, locuri de joacă, restaurante speciale, programe de animație și alte surprize.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

În Colecția Vacanțe cu Soare™ găsești acum oferte în ambele stațiuni AICI