Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Cel mai romantic cadou: o vacanță exotică vs o vacanță la Paris?

Travel Tips CityBreak Special Sejur Exotic

Când vine vorba de o vacanță romantică, părerile sunt împărțite: dacă unii preferă liniștea și exclusivitatea unei destinații exotice, alții se duc instant cu gândul la însăși capitala romantismului, Paris.

Tu ce cadou romantic preferi?

✔ Dacă te pasionează plimbările romantice, niciuna dintre variante nu se lasă mai prejos: plajele pustii furnizează decorul ideal pentru plimbările de la apusul soarelui și pentru relaxarea alături de perechea ta, pe când în Paris, bulevardul Champs-Élysées cu agitația urbană și atmosfera pariziană unică așteaptă cuplurile cu cinematografe, cafenele și zeci de magazine de lux.

✔ Vrei să te bucuri alături de jumătatea ta de o cină la lumina lumânărilor? Numeroase hoteluri din destinații exotice oferă turiștilor această posibilitate, amenajând o cină de neuitat pe malul mării, sub razele lunii. Șampania și surprizele din camera decorată cu flori vor completa seara perfectă. Iar în Paris poți alege dintre cele mai romantice restaurante din lume: specialiștii recomandă Le Cinq, Les Saisons sau L'Abeille.

✔ Dacă ești fanul croazierelor, destinațiile exotice oferă o gamă largă de astfel de opțiuni, cu diverse tipuri de ambarcațiuni și posibilitatea de a face scufundări sau snorkeling. În Paris, o croazieră pe Sena este alegerea ideală pentru o seară romantică.

✔ În ceea ce privește activitățile pe care le poți întreprinde în vacanța ta, dacă destinațiile exotice te atrag prin relaxarea pe plajă, programe de spa și masaj, în Paris poți vizita unele dintre cele mai cunoscute obiective turistice ale Europei și ale lumii: Arcul de Triumf, Muzeul Luvru, Catedrala Notre Dame sau poți să îți declari dragostea în Turnul Eiffel.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Tu ce cadou romantic preferi? Un Sejur Exotic sau un CityBreak Special la Paris?