Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 cei mai frumoși brazi de Crăciun din Europa

Travel Tips Winter Holidays ® CityBreak Special

Împodobirea brazilor de Crăciun este așteptată cu nerăbdare în toate marile orașe ale Europei. Atmosfera creată în jurul lor, în general în Piețele de Crăciun, face ca spiritul sărbătorii să ne învăluie și să ne facă să ne gândim la o lume magică.

Iată care sunt cei mai frumoși brazi de Crăciun din Europa în această iarnă:

✔ Paris - Galeriile Lafayette etalează în acest an un brad deosebit și neconvențional. Îi lipsesc crengile tradiționale, fiind în schimb acoperit cu baloane și bomboane gigant.

✔ Londra - în fiecare an, bradul de Crăciun din Trafalgar Square este dăruit londonezilor de către norvegieni, ca semn de mulțumire pentru ajutorul primit în timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Anul acesta bradul decorat în stil norvegian va avea 25 metri înălțime.

✔ Strasbourg - unul dintre cei mai înalți din Europa, bradul de Crăciun din Strasbourg are cca. 30 metri înălțime și este simbolul târgului din ”Orașul Crăciunului”. Momentul în care bradul este ridicat constituie un eveniment important în viața locuitorilor. Anul acesta, bradul este adus dintr-o pădure de lângă Mont Donon, din Munții Vosgi.

✔ Tallinn - cu o atmosferă unde zăpada este garantată, vizitatorii și localnicii deopotrivă sunt fermecați de bradul din Tallinn, ridicat în Piața Primăriei. Aici a început povestea brazilor de Crăciun expuși în zonele publice, Tallin fiind locul unde primul brad a fost ridicat și împodobit, în anul 1441.

✔ Vilnius - considerat a fi cel mai frumos din Europa, bradul de Crăciun din capitala Lituaniei este decorat cu 70 000 luminițe și 900 de jucării și poate fi văzut cu ușurință din avion, în timpul aterizării pe aeroportul orașului. Este construit pe o structură metalică acoperită cu decorațiuni și ramuri de molid și se întinde pe o suprafață de 2500 metri pătrați.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Ai la dispoziție din zeci de oferte CityBreak Speciale , alege-o pe cea care ți se potrivește.