Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 hoteluri CMB pentru schi în Bulgaria *Sezon 2017 - 2018*

Travel Tips Winter Holidays ® Go For Snow ®

Oferta de cazare din Bulgaria pentru zonele în care se practică schi-ul este variată, pentru toate gusturile și buzunarele. De la pensiuni, apartamente și case de vacanță la resorturi de lux, cu facilități de primă clasă și servicii variate, cazarea în Bansko și Borovets se ridică la nivelul tuturor așteptărilor.

Iată câteva dintre cele mai bune hoteluri CMB pentru schi în Bulgaria selectate în acest sezon:

✔ Hotel MPM Sport 4* este situat în Bansko, chiar lângă stația de ski-lift, oferind facilitatea de “Ski in - Ski out”, concept ce permite deplasarea doar cu clăpari, fără a mai fi nevoie de a schimba încălţămintea. Cu un design contemporan, hotelul beneficiază și de un excelent restaurant.

Perioadă disponibilă: 09 - 16 ianuarie 2018, de la 49 EUR/persoană / noapte / cazare cu demipensiune

✔ Hotel Dumanov 3*, situat în Bansko, la poalele munților Pirin, la doar 300 metri de stația de ski-lift, este apreciat pentru camerele mari și facilitățile spa.

Perioadă disponibilă: 11 - 18 decembrie 2017, de la 16 EUR/persoană / noapte / cazare cu mic dejun

✔ Yastrebets Hotel Wellness & Spa 4*, unul dintre cele mai bune hoteluri ale Bulgariei, este situat în stațiunea Borovets, la cca. 1600 metri altitudine. Are un centru wellness modern și este recomandat cuplurilor ce își doresc o vacanță romantică.

Perioadă disponibilă: 17 - 24 ianuarie 2018, de la 57 EUR/persoană / noapte / cazare cu mic dejun

✔ Hotel Astera Bansko 4*, construit în stilul tradițional al zonei, este amplasat la doar 200 metri de stația de ski-lift din Bansko și este recomandat familiilor cu copii. Dispune de un restaurant modern, centru wellness și un aqua-park interior.

Perioadă disponibilă: 15 - 22 ianuarie 2018, de la 40 EUR/persoană / noapte / cazare cu demipensiune

✔ Hotel Festa Winter Palace 5* este amplasat la poalele munților Rila, în centrul stațiunii Borovets, însă foarte aproape de pârtia Red Flag și de teleschi-ul "Sitnyakovo Express". Este un hotel de lux, cu mobilier de epocă și combină vacanțele la schi cu cele la spa.

Perioadă disponibilă: 21 - 28 ianuarie 2018, de la 44 EUR/persoană / noapte / cazare cu mic dejun

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Aventurează-te pe schiuri în modernele stațiuni ale Bulgariei și alege-ți vacanța potrivită AICI.