Fereastra ta spre lumea vacanţelor

5 motive să vizitezi Londra în luna Noiembrie

Travel Tips CityBreak Special

Londra este unul dintre cele mai mari orașe ale lumii, o metropolă multiculturală, vibrantă și zgomotoasă, ce își surprinde de fiecare dată vizitatorii cu noi evenimente culturale, festivaluri și atracții interesante.

Iată care sunt principalele evenimente ce vor avea loc în luna noiembrie în Londra:

✔ 5 noiembrie: Bonfire Night este sărbătoarea anuală ce marchează eșecul “Complotului prafului de pușcă“, atentatul plănuit de Guy Fawkes în 1605 asupra Parlamentului. Focuri de tabără, ruguri și focuri de artificii sunt aprinse în oraș.

✔ 11 noiembrie: The Lord Mayor’s Show este o paradă încheiată cu un foc de artificii, o tradiție a orașului ce datează din 1215, când regele John le-a oferit cetățenilor dreptul de a-și alege în mod democratic primarul. De atunci s-a păstrat obiceiul ca acesta să parcurgă drumul din City of London până la Westminster pentru a jura credință coroanei. Lord Mayor nu este însă primarul Londrei, ci primarul entității administrative City of London, ales în fiecare an.

✔ 12 - 19 noiembrie: Nitto ATP Finals este Turneul Campionilor, un turneu de tenis masculin ce se desfășoară pe O2 Arena și la care participă cei mai buni opt tenismeni ai lumii şi cele mai bune opt perechi, la dublu.

✔ 17 noiembrie: Winter Wonderland, ce are loc în Hyde Park, este cel mai important eveniment de sărbători al orașului. Deschis până în 1 ianuarie, acesta include în atracțiile sale și cel mai mare patinoar al țării!

✔ 18 noiembrie: Hogwarts in the Snow, universul magic din cadrul studiourilor Warner Bros îmbracă hainele de iarnă. Platourile de filmare ale seriei Harry Potter sunt decorate pentru sărbători, așa că poți vedea și tu cum arată un Crăciun la Hogwarts!

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Nu rata cele mai importante evenimente din luna noiembrie și alege un CityBreak Special by CMB la Londra!