Fereastra ta spre lumea vacanţelor

CONFRUNTAREA SĂPTĂMÂNII: Schi în Tirol vs Plajă în Maldive

Travel Tips Go For Snow ® Winter Holidays ® Sejur Exotic

Ești o fire activă, îți plac zăpada și sporturile de iarnă? Sau preferi plaja și relaxarea? Tirol este una dintre cele mai pitorești zone ale Europei, cu nenumărate posibilități de practicare a diferitelor sporturi de iarnă. Maldive în schimb reprezintă o grupare de peste 1200 insule împrăștiate în apele turcoaz ale Oceanului Indian, cu o atmosferă relaxată și peisaje naturale aproape intacte.

Tu unde preferi să îți petreci vacanța de iarnă?

DISTANȚĂ

Cu siguranță, Tirol este destinația mai apropiată de noi ca distanță. Se poate ajunge cu avionul până în Salzburg - curse cu escală sau Munchen - curse directe, iar de acolo există trenuri sau se pot închiria mașini. În ceea ce privește Maldive, distanța este mai mare și costurile de transport cresc. Se pot alege zboruri cu escală în Doha, Dubai sau Istanbul.

ACTIVITĂȚI

Dacă mergi în Tirol, cu siguranță nu te vei plictisi. Poți alege să faci schi pe pârtii pentru toate gradele de dificultate, snowboard-ing, săniuș sau plimbări cu snowmobil-ul, dar și activități après-ski, să petreci până la primele ore ale dimineții, iată un mod perfect de a încheia o zi în munții înzăpeziți ai Austriei. Însă și în Maldive resorturile oferă numeroase posibilități pentru practicarea sporturilor sau pentru petrecerea timpului liber. Cele mai căutate sunt scufundările, snorkeling-ul, windsurfing-ul, ski-ul nautic, plimbările cu șalupa sau catamaranul sau wakeboarding-ul.

FACILITĂȚI

În Tirol, hotelurile oferă facilități precum camere pentru depozitarea echipamentelor de schi, centre wellness cu diferite tipuri de saună și tratamente sau transportul până la cea mai apropiată stație de teleferic. În Maldive, majoritatea resorturilor dispun de centre spa, centre de terapie cu masaj și saloane de înfrumusețare.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Este rândul tău să alegi: Revelion pe schiuri sau Maldive, locul unde Paradisul devine realitate.