Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 atracții de neratat în Amsterdam

Travel Tips CityBreak Special

Amsterdam este orașul în care sunt mai multe biciclete decât locuitori și unde oamenii par lipsiți de griji, mereu cu zâmbetul pe buze și prietenoși.

Îți recomandăm și noi să faci o vizită excepțională la Amsterdam și iată ce nu trebuie să ratezi:

✔ Rijksmuseum, Muzeul Național al Olandei, este cel mai mare și cel mai vizitat muzeu olandez, dedicat artelor, istoriei și tehnicii, cu peste 1 milion de exponate.

✔ Fabrica de Bere Heineken, deși nefuncțională, este una dintre principalele atracții ale orașului și prezintă întregul proces de fabricare a berii Heineken. Muzeul este amplasat într-o clădire din cărămidă roșie, chiar clădirea primei fabrici Heineken din oraș.

✔ Muzeul de Tehnică NEMO, cel mai mare centru de știință olandez, este găzduit de o clădire futuristă în formă de vapor. Exponatele care invită turiștii la interacțiune sunt expuse în cadrul celor 5 etaje.

✔ Casa Anne Frank, situată în centrul Amsterdamului, este deschisă în memoria victimelor de origine evreiască persecutate de către naziști. Aici a fost locul în care s-a adăpostit Anne Frank și unde și-a scris celebrul jurnal.

✔ Piața Dam este cea mai celebră piață olandeză și locul de desfășurare al principalelor evenimente din oraș. Aici a fost înființat satul de pescari pe care s-a dezvoltat actualul oraș.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Profită de ofertele din Colecția Culorile Orașului - City Colours®: Întâlnire romantică la Veneția Nordului.