Fereastra ta spre lumea vacanţelor

5 atracții pe care trebuie să le vezi în Dubai

Travel Tips

Dubai are soare tot timpul anului, plaje minunate și deșerturi fabuloase, mall-uri uriașe și hoteluri de lux, dar și atracții fascinante. Emiratul recunoscut pentru ospitalitatea locuitorilor săi impresionează printr-un bogat patrimoniu cultural.

Dar care sunt atracțiile pe care nu trebuie să le ratezi când ajungi în Dubai?

✔ Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, cu o înălțime de 829 metri și 163 etaje, găzduiește, printre altele: barul situat la cea mai mare înălțime, la etajul 122 și cel mai înalt turn de observație, la etajul 148;

✔ Burj Al Arab este al treilea cel mai înalt hotel din lume, cu 321 metri și este recunoscut ca având 7 stele. Are forma unei vele, iar clădirea este așezată pe o insulă artificială conectată cu partea continentală printr-un pod privat.

✔ Dubai Mall este cel mai mare centru comercial din lume, cu peste 1200 de magazine de firmă, un patinoar și un acvariu, Dubai Aquarium. Dubai Aquarium este un bazin cu o capacitate de 10 milioane litri de apă ce adăpostește peste 30 000 de viețuitoare marine din peste 140 de specii.

✔ Dubai Museum este locul potrivit pentru a afla mai multe despre scurta istorie a emiratului. Deschis în 1971, muzeul se află în clădirea Al Fahidi Fort, construită în 1987, fiind cea mai veche clădire existentă în Dubai.

✔ Gold Souk sau Piața de Aur este una dintre cele mai mari piețe de aur din lume, iar Deira Spice Souk sau Piața de Mirodenii oferă saci de mirodenii și plante aromate, în toate culorile și pentru toate gusturile.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Nu rata nimic, alege acum o vacanță din Colecția Vara Exotică - Exotic Escape® în Dubai, o lume a superlativelor.