Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 resorturi pentru luna de miere în Mauritius

Travel Tips

Luna de Miere este despre plimbări romantice la apus, cină și șampanie servite sub lumina lunii, flori și multă, multă dragoste. Dacă peste toate acestea mai punem și decorurile unei destinații exotice precum Mauritius, cu peisaje scoase direct de pe cărțile poștale, atunci vacanța a cărei amintire te va bucura toată viața devine una perfectă.

Va propunem așadar astăzi o selecție de hoteluri din Mauritius recomandate cuplurilor aflate în luna de miere.

✔ Situat pe coasta nord-estică a insulei, pe plaja cu nisip alb Grand Baie, Beachcomber Royal Palm este considerat a fi cel mai luxos hotel din Mauritius. Pentru cuplurile aflate în luna de miere, hotelul oferă șampanie și fructe în cameră la sosire, un cadou - surpriză pentru cuplu, reduceri din prețul hotelului sau în restaurante.

✔ Tamassa - An all inclusive Resort, un complex înconjurat de peisaje montane, palmieri de cocos și trestie de zahăr, însă direct pe plajă, este situat în apropiere de satul Bel Ombre din Mauritius. Pentru tinerii căsătoriți, Tamassa - An all inclusive Resort propune fructe și șampanie în cameră și o cină romantică.

✔ Constance Belle Mare Plage, situat în Belle Mare, chiar lângă plajă, pe coasta de est a insulei, este amenajat în perfectă armonie cu natura, fiind preferat de iubitorii de recifuri. Dacă mergeți aici în luna de miere, veți primi tartine, vin, flori și lumânări în cameră și în baie, dar și reduceri la masaj și un cadou - surpriză.

✔ Le Meridien Ile Maurice, aflat în Pointe aux Piments, într-o adevărată grădină tropicală, cu vegetație luxuriantă, are pregătite mai multe surprize pentru tinerii căsătoriți: reduceri la cazare pentru mireasă, un pareo și un tricou, o sticlă de vin, o cină romantică și un masaj.

✔ The St Regis Mauritius Resort, unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Mauritius, se află pe coasta sud - vestică a peninsulei Le Morne, cu o priveliște incredibilă către munte. Dacă mergeți aici în luna de miere, trebuie să știți că mireasa beneficiază de reduceri la cazare, iar cuplul beneficiază de o sticlă de șampanie, o cină romantică și o ședință de masaj.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Tu te-ai hotărât unde mergi în Luna de Miere? Alege-ți acum vacanța potrivită!