Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 cele mai frumoase plaje din Zakynthos

Zakynthos este faimoasă pentru plajele sale cu nisip foarte fin, apa extrem de limpede și viața de noapte animată. Plajele ascunse sau aglomerate, cu nisip sau cu pietriș, late sau înguste, înconjurate de coaste, de păduri sau peșteri fac din Zakynthos o destinație turistică preferată de către toate categoriile de turiști.

Să aruncăm o privire pe topul celor mai frumoase 5 plaje ale insulei.

✔ Navagio, principala atracție a insulei și totodată cea mai fotografiată plajă a Greciei, este accesibilă doar cu vaporul. Pe lângă nisipul alb și apa turcoaz, poate fi admirată epava unui vas scoțian de contrabandiști, îngropată pe jumătate în nisip.

✔ Laganas, localizată în Parcul Național Marin Zakynthos, este cea mai aglomerată plajă a insulei. Parcul a fost deschis pentru a proteja țestoasele Caretta Caretta, pe cale de dispariție.

✔ Gerakas, cea mai sudică plajă din Zakynthos, este o fâșie lungă de nisip auriu și una dintre preferatele turiștilor. Promontoriul de aici este în întregime din lut, folosit în trecut de turiștii pentru tratamente.

✔ Banana Beach, cea mai mare plajă din Zakynthos, este o plajă cu nisip, extrem de animată, cu multe baruri și terase. Se practică aici mai multe sporturi acvatice.

✔ Agios Nikolaos, al cărei nume vine de la o micuță capelă, este o plajă plină de viață, animată, cu numeroase facilități. Este preferată atât de tineri, cât și de familii.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Alege-ți vacanța AICI și relaxează-te și tu pe frumoasele plaje din Zakynthos.