Fereastra ta spre lumea vacanţelor

TOP 5 cele mai frumoase plaje urbane din Europa

Travel Tips

Ar fi ideal ca în vacanță să te relaxezi la plajă, dar și să vizitezi un oraș interesant!

Te ajutăm să îți planifici vacanța perfectă și îți propunem un top ale celor mai frumoase plaje urbane europene.

✔ Barceloneta, catalogată drept “cea mai bună plajă urbană a lumii”, este ușor accesibilă din centrul Barcelonei, se bucură de nisip fin și curat, dar este și destul de aglomerată. Are puțin peste 1 km lungime.

✔ Paris Plage este o plajă artificială organizată încă din 2002 în Paris, de-a lungul Senei și Bassin de la Villette. Una dintre cele mai vechi plaje urbane, Paris Plage este amenajată cu umbrele și șezlonguri și are o lungime de aproape 1,8 km.

✔ Coasta Apollo sau Riviera Ateniană este de fapt o grupare de plaje între Piraeus și Atena. Se poate ajunge cu tramvaiul din centrul orașului, iar zona se bucură și de o viață de noapte animată. Cele mai apreciate plaje sunt Voula, Kavouri, Vouliagmeni sau Astir.

✔ Plaja Kudamm din Charlottenburg, Berlin, rivalizează cu Ibiza Spaniei! Aici, DJ renumiți, restaurante și baruri ce servesc șampanie și cocktail-uri sofisticate creează o atmosferă specială.

✔ Donauinsel este locul preferat al vienezilor pe timpul verii, cu o plajă de 250 metri lungime, mese de picnic, piste pentru bicicliști și un parc acvatic. Se ajunge cu metroul din Stephansplatz, o călătorie ce durează în jur de 6 minute.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Solicită vacanța care ți se potrivește AICI.