Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 cele mai frumoase plaje din Rhodos

Travel Tips

Rhodos este recunoscută oficial ca fiind cea mai însorită zonă a Europei și totodată una dintre cele mai vizitate insule grecești. Iar plajele de aici impresionează prin diversitatea lor, de la cele cu pietriș la plajele nesfârșite cu nisip auriu.

✔ Lindos, foarte populară printre familii, se bucură de nisip fin și apele limpezi ale Mării Egee. Sunt disponibile aici sporturi de apă și activități pentru copii. Totodată, se poate practica snorkelingul.

✔ Faliraki, cea mai bine organizată plajă de pe insulă, cu o lungime de peste 4 km, este împânzită cu zeci de umbrele colorate ce acoperă nisipul. Se pot practica aici waterski sau windsurfing.

✔ Ixia, flancată de numeroșii palmieri și copacii de tamarisca, este o plajă îngustă, atât cu nisip, dar mai ales cu pietricele. Este preferata pasionaților de windsurfing, datorită condițiilor prielnice pentru acest sport.

✔ Ladiko, formată într-un mic golf, ferit de agitație, se remarcă prin apele perfecte pentru snorkeling, dar și pescuit. Sunt disponibile doar câteva umbrele și șezlonguri de închiriat, așa că plaja nu este niciodată prea aglomerată.

✔ Kalathos, o minunată plajă cu nisip auriu, este foarte curată, iar apele de aici sunt foarte limpezi. Sunt disponibile umbrele și șezlonguri de închiriat, iar barul de pe plajă îți asigură ce ai nevoie pentru a te răcori după o zi la soare.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

E timpul să îți alegi și tu Pachetul Charter potrivit.