Fereastra ta spre lumea vacanţelor

TOP 5 plaje uimitoare din Europa

Te-ai pregătit de vacanță? Vara este aproape, așa că e timpul să te decizi pe ce plajă te vei simți fabulos anul acesta.

Ca să te ajutăm, ți-am pregătit un top al celor mai frumoase plaje europene.

✔ Navagio Beach, principala atracție a insulei Zakynthos, accesibilă doar cu vaporul, uimește vizitatorii prin nisipul strălucitor, apa turcoaz, foarte limpede și epava unui vas de contrabandiști, îngropată pe jumătate în nisip.

✔ Zlatni Rac, plaja de pe insula Brac din Croația, își schimbă forma și poziția în funcție de maree. În aceeași zi, apele din jurul plajei pot fi liniștite, calme sau adânci și cu valuri mari, perfectă pentru windsurfing 🏄

✔ Playa de las Teresitas este una dintre puținele plaje din Tenerife cu nisip auriu, fiind preferată atât de turiști, cât și de localnici. Însă nisipul auriu de aici nu se datorează vreunui fenomen geologic: a fost transportat aici din Sahara!

✔ Canal d'Amour este o plajă ascunsă între stânci, în stațiunea Sidari de pe insula Corfu. Există și o legendă care spune că toate cuplurile ce trec înot canalul vor rămâne împreună pentru totdeauna.

✔ Nissi Beach, situată în apropiere de stațiunea Ayia Napa din Cipru, este considerată cea mai frumoasă plajă a țării, se întinde pe cca. 500 metri și este renumită prin apele limpezi și vegetația ce o înconjoară.

BONUS: Plaja Porto Katsiki din Lefkada nu trebuie să o ratezi! Este cu adevărat spectaculoasă, fiind de fapt un golf, cu ape incredibil de curate, înconjurate de stânci.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Gândește-te la ce ți se potrivește și solicită-ne acum vacanța în destinația preferată AICI.