Fereastra ta spre lumea vacanţelor

5 plaje de TOP în Seychelles

Travel Tips

Cu decoruri perfecte, peisaje desprinse din povești, ape în culori ireale și plaje infinite, Seychelles este destinația ideală pentru o vacanță fabuloasă.

Iată care sunt cele mai frumoase 5 plaje ale arhipelagului din Oceanul Indian.

✔ Anse Major, situată pe insula Mahe, este accesibilă doar cu barca sau pe jos, prin Parcul Național Morne Seychellois, dar efortul merită. Nisipul fin este mărginit de coasta stâncoasă, iar apele de aici sunt perfecte pentru snorkeling.

✔ Anse Lazio, pe insula Praslin, este preferata iubitorilor de snorkeling, datorită golfulețelor cu recifuri de corali ce protejează bogata viață marină de aici. Iar copacii Takamaka, ce delimitează plaja de cca. 500 metri lungime, oferă umbră celor care preferă să se relaxeze pe nisip.

✔ Anse Intendance, cu o lungime de aproape 1 km și o lățime de 30-40 m, este una dintre plajele cele mai puțin populate ale insulei Mahe. Apele din jurul ei sunt propice surfingului, iar prin nisip e posibil să zărești cuiburi ale broaștelor țestoase 🐢

✔ Anse Source d’Argent este situată într-un sanctuar al naturii, pe insula Praslin, fiind una dintre cele mai fotografiate plaje ale lumii. Stânci de granit se ridică din apele albastre ale Oceanului Indian, iar nisipul fin, de culoare roz pal, completează peisajul paradisiac.

✔ Anse Georgette se află tot pe insula Praslin, fiind desemnată ani la rând una dintre cele mai frumoase 10 plaje din lume. Se remarcă prin lipsa pietrelor și a recifurilor din golf, așa că plaja cu o lungime de aproape 500 metri este exclusiv din nisip fin, fapt ce dă și apei o limpezime extraordinară.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Colecția Vara Exotică - Exotic Escape® te trimite în cele mai frumoase destinații ale lumii: Seychelles, paradisul de la celălalt capăt al lumii.