Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Vacanță fără griji - 5 hoteluri All Inclusive în Halkidiki

Travel Tips

​Despre Grecia nu se poate spune că este neapărat țara lui “All Inclusive”. În plus, nu rareori tentația tavernelor, cluburilor și teraselor ne provoacă să renunțăm la confortul serviciilor deja incluse de la hotelul nostru și să ne afundăm într-un periplu prin pitoreștile așezăminte ale gastronomiei și distracției în stil “a la grec”.

Cu toate acestea, sistemul All inclusive are fără discuție beneficiile sale incontestabile.

Și pentru că hotelurile și resorturile în sistem All inclusive nu se găsesc la tot pasul, ne-am propus să realizăm o selecție din care să vă puteți alege “hotelul care vi se potrivește”.

✔ ACROTEL ELEA VILLAGE 3 - distracție și confort tradițional*

Integrat într-un mediu natural deosebit, hotelul Acrotel Elea Village oferă o vedere directă către albastrul nesfârșit al mării, dar și facilități moderne în decoruri elegante.

Hotelul este situat pe brațul Sithonia, într-o oază de verdeață, înconjurat de grădini de măslini, palmieri și alte plante mediteraneene, la 80 de metri de plaja Elia Beach, plajă premiată cu Blue Flag.

✔ PORTES BEACH 4 - întâlnirea dintre verde și albastru*

La întâlnirea dintre apele albastre ale Mediteranei și verdele bogatei vegetații din Halkidiki, hotelul PORTES BEACH își așteaptă oaspeții cu servicii de calitate și decoruri moderne. Hotelul este situat în stațiunea Potidea, la 50 de metri de plajă. Plaja privată este dotată cu șezlonguri și umbrele gratuite, dușuri, cabine și un centru pentru sporturi nautice.

✔ ELINOTEL APOLAMARE 5 - ospitalitate grecească la superlativ*

Elinotel Apolamare este un încântător hotel de cinci stele, cu ușile larg deschise pentru cei mai pretențioși oaspeti, cărora le oferă ocazia unei vacanțe liniștite, într-un decor intim, prietenos și confortabil.

Este situat la doar 10 metri de plajă, în stațiunea Hanioti, pe coasta Golfului Toroneos, spălată de apele limpezi ale Mediteranei. La plaja de nisip cu pietricele, precum și la piscină, sunt oferite umbrele și șezlonguri.

✔ XENIOS PORT MARINA - pentru o stare de bine

Xenios Port Marina, cu atmosfera sa caldă și primitoare, induce o stare de bine, de echilibru și relaxare oaspeților săi. Situat în peninsula Kassandra, hotelul oferă o priveliște panoramică către peninsula Sithonia și insula Kelifos. Plaja, cu nisip fin, se află la 300 metri distanță față de hotel și este dotată cu umbrele și șezlonguri gratuite.

✔ XENIOS ANASTASIA RESORT & SPA - experiențe unice la malul mării

Xenios Anastasia Resort & Spa este un resort de 5 stele orientat către vacanțe de familie, care oferă experiențe unice la malul mării: cazare, animație și facilități la cele mai înalte standarde.

Hotelul este situat direct pe plajă, în apropierea stațiunii Nea Skioni din peninsula Kassandra. Cu priveliști superbe, briza ușoară a mării și aer proaspăt, Xenios Anastasia este alegerea ideală pentru o vacanță liniștită, într-un cadru retras și feeric.

Hotelul beneficiază de o plajă privată, cu șezlonguri și umbrele gratuite.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Vezi AICI ofertele din Colecția Vacanțe cu Soare™ în Halkidiki!