Fereastra ta spre lumea vacanţelor

DISTRACȚIE ALĂTURI DE CEI MICI - Nisipurile de Aur, 5 hoteluri recomandate familiilor cu copii

Travel Tips

Atâtea oportunități, atâtea idei, dar știi să alegi ce e potrivit pentru tine?

Seria "Ce hotel mi se potrivește în vacanță?" îți prezintă elemente cheie despre hoteluri din destinații faimoase și îndrăgite din întreaga lume. Scopul este de a-ți oferi exact acele detalii mici și mari despre facilități și servicii care fac diferența pentru o vacanță remarcabilă. Astăzi, îți prezentăm "Distracție alături de cei mici - Nisipurile de Aur, 5 hoteluri recomandate familiilor cu copii".

✔ GRIFID BOLERO 4 - un paradis al copiilor*

Este perfect situat la doar 50 metri de plajă. Ce oferă copiilor? Piscină, aquapark cu 3 tobogane, mini-club, program de animație! Ai extra servicii: 2 șezlonguri și o umbrelă gratuite la plajă​.​ În plus, beneficiezi de Ultra All Inclusive și de un super centru Wellness.

✔ HVD VIVA CLUB 4 - pentru familii tinere*

Este situat la 800 metri de plaja cu nisip fin, dar stai liniștit, ai shuttle gratuit către plajă​.​ Ce oferă copiilor? Mini-club, loc de joacă, program de animație și spectacole pentru copii! Beneficiezi de parcare gratuită, 2 șezlonguri și o umbrelă la plajă. Profită și de Maximum All Inclusive - băuturi locale până la miezul nopții!

✔ LTI DOLCE VITA 4 - “o oază în mijlocul naturii”*

Situat la 250 metri de plajă, este unul dintre cele mai moderne hoteluri ale stațiunii, un resort All Inclusive cu seri tematice și spectacole de muzică live. Ce oferă copiilor? Piscină, loc de joacă, program de animație și mini-discotecă. Este înconjurat de o grădină de 5000 m² și te așteaptă cu ​o bucătărie variată.

✔ GRIFID ARABELLA 4 - ideal pentru o vacanță cu familia*

Este situat la doar 50 metri de plajă. Ce oferă copiilor? Program de animație, mini-club cu loc de joacă, piscină cu tobogane. Profită de calitatea deosebită a serviciilor Ultra All Inclusive​.​ ​Ai ​extra servicii​: ​2 șezlonguri și o umbrelă gratuite la plajă.

✔ MELIA GRAND HERMITAGE 5* - exclusivitate și rafinament

Este situat în prima linie de la mare, cu acces direct la plajă. Ce oferă copiilor? Kids & Co by Melia, ce cuprinde loc de joacă, mini-club, mini-spa, piscină. Lasă-te răsfățat cu conceptul VIP “The Level” - “Un hotel în hotel“. ​Ai ​extra servicii​:​ beneficiezi de centrul YHI SPA, 3 restaurante cu gastronomie rafinată și grădină.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Vezi AICI ofertele din Colecția Vacanțe cu Soare™, pentru tine și familia ta!