Fereastra ta spre lumea vacanţelor

TOP 5 destinații grecești pentru automobiliști

Travel Tips

Ce poate fi mai ușor decât alături de cei dragi să pornești într-o vacanță de neuitat pe patru roți? Să aruncăm o privire pe topul celor 5 destinații din Grecia unde poți merge cu mașina personală.

✔ Halkidiki este una dintre cele mai pitorești regiuni ale Greciei, unde se combină peisajul montan cu litoralul. Distanța dintre București și Halkidiki este de aproximativ 750 km și poate fi parcursă în circa 10 ore.

✔ Paralia Katerini înseamnă peisaje spectaculoase, mâncare excelentă și o viață de noapte animată, toate ingredientele pentru o vacanță perfectă în Grecia. Distanța de 725 km poate fi parcursă în aproximativ 9 ore.

✔ Thassos, Insula de Smarald a Greciei, este una dintre cele mai populare insule grecești, un izvor inepuizabil de momente frumoase și relaxante. Cum ajungi aici? Distanța este de cca. 500 km, putând fi parcursă în aproximativ 9-10 ore. Trecerea cu feribotul se face de la portul Keramoti sau Kavala și durează în jur de o oră.

✔ Lefkada atrage turiștii prin casele tradiționale, viu colorate, bisericile mici așezate pe străzile înguste și grădini cu flori de toate culorile. Distanța de 1000 km poate fi parcursă în aproximativ 14 ore însă nu este nevoie să folosești feribotul. Un tunel subacvatic face legătura între portul Preveza, de pe continent, și orașul Lefkada, de pe insulă.

✔ Corfu este Insula Miracolelor, o insulă cosmopolită și sofisticată, acoperită de plantații de măslini, lămâi și chiparoși. Este cea mai nordică insulă a Greciei din Marea Ionică, distanța din București fiind de aproxmativ 1100 km, iar timpul estimat până la destinație este de aproximativ 14-15 ore. Trecerea cu feribotul se face între porturile Igoumentisa și Kerkyra.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

În Colecția Vacanțe cu Soare™ avem acum oferte Early Booking în toate cele cinci destinații AICI.