Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Top 5 destinații de Valentine's Day în Europa

Travel Tips

Europa este prin definiție cel mai romantic continent, împânzită cu locuri ce fac deliciul îndrăgostiților.

Însă dintre aceste locuri, sunt 5 orașe ce se detașează în topul destinațiilor perfecte pentru o escapadă romantică.

De ce? Hai să aflăm împreună:

✔ De ce Paris? Pentru că este Orașul Iubirii și pentru că pare că a fost construit pentru îndrăgostiți. Nu e nimic mai romantic decât să îți declari iubirea în fața Turnului Eiffel!

✔ De ce Roma? Pentru că trebuie să arunci o monedă în Fontana di Trevi și să îți dorești ca dragostea ta să dureze pentru totdeauna, să petreci o seară pe Treptele Spaniole, savurând un gelato și să îți sigilezi iubirea cu un lacăt pe Ponte Milvio!

✔ De ce Verona? Pentru că este orașul lui Romeo și Julieta, orașul ce l-a inspirat pe Shakespeare să scrie cea mai mare poveste de dragoste a tuturor timpurilor!

✔ De ce Veneția? Pentru că până și Casanova s-a îndrăgostit de acest oraș. Și pentru că trebuie să respecți legenda de a te săruta sub fiecare pod pe unde treci în plimbarea ta cu gondola!

✔ De ce Viena? Pentru că Viena este plină de farmec la fiecare pas! Arhitectură imperială, plimbări cu trăsuri trase de cai superbi, seri elegante la operă și excursii către vechi reședințe regale - capitala Austriei este fascinantă!

👍Recomandarea CMB TRAVEL

Tu te-ai hotărât ce alegi?

Avem pachete în toate cele cinci destinații cu produsul de marcă Valentine's Day by CMB TRAVEL aici