Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Confruntarea săptămânii romantice: Paris vs Roma

Travel Tips

Este clar, ne pregătim de Valentine's Day, da ? 😄

Nicio listă cu orașele pe care trebuie să le vezi alături de jumătatea ta nu este completă fără Paris și Roma, două destinații romantice din TOP 5. Pe voi care v-a cucerit?

CE SĂ VEZI?

Atât Orașul Iubirii, cât și Orașul Etern primesc milioane de turiști în fiecare an. Două dintre cele mai vechi capitale europene, Paris și Roma, au un număr impresionant de monumente, adevărate opere de artă răspândite pe străzile fiecăruia. Turnul Eiffel, Catedrala Notre Dame și Arcul de Triumf sunt simbolurile Parisului, pe când Roma se mândrește cu Fontana di Trevi, Colosseumul și Panteonul.

CE SĂ FACI?

Dacă vizitezi unul dintre cele două orașe în preajma Zilei Îndrăgostiților, nu trebuie să ratezi șansa de a face ceva ieșit din comun alături de perechea ta. Turnul Eiffel are deschis un patinoar la primul etaj, la altitudinea de 57 metri. Iar în Roma îți recomandăm Zodiacul, cunoscut și sub numele de “cărarea îndrăgostiților”, de unde vei avea cea mai frumoasă priveliște asupra orașului.

CE SĂ MĂNÂNCI?

Dintr-o vacanță în cuplu nu trebuie să lipsească o cină romantică. Și dacă de la o cină în Paris nu lipsesc brânzeturile și vinurile franțuzești, în Roma trebuie să împărțiți o porție de paste și un “gelato”. Toate bunătățile sunt și mai delicioase atunci când sunt împărțite cu persoana iubită 😉 Iar la Paris să nu uităm de ciocolată...

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Ai noi pachete cu produsul de marcă Valentine's Day by CMB TRAVEL: Escapadă în Orașul Iubirii și Dragoste la Roma