Fereastra ta spre lumea vacanţelor

5 plaje de TOP din Lefkada, "Caraibele Greciei"

Travel Tips

Relaxare alături de peisaje scoase din cărțile poștale? Lefkada este destinația ta!

Iată care sunt cele mai frumoase 5 plaje de pe superba insulă grecească.

✔ Fără îndoială, Plaja Porto Katsiki este cea mai cunoscută și mai impresionantă plajă a Lefkadei. Această plajă este de fapt un golf cu ape cristaline și câteva stânci spectaculoase ce o înconjoară. De altfel, accesul către plajă se face coborând câteva zeci de trepte.

✔Plaja Egremni, al cărui nume înseamnă chiar “stânci abrupte”, este una dintre cele mai abrupte plaje, accesul fiind posibil pe cele 350 trepte! Este destul de lungă însă, așa că este împărțită într-o parte organizată, cu umbrele, șezlonguri și un bar și una privată.

✔ Plaja Kathisma este mult mai accesibilă. Este o plajă lungă, presărată cu șezlonguri, umbrele și baruri. Aici există și un club de paragliding - pentru pasionații de acest sport.

✔ Plaja Agios Ioannis, aflată în apropiere de Lefkada Town este preferata practicanților de kitesurfing. Vânturile de aici sunt perfecte pentru kitesurfing și windsurfing, în special după miezul zilei și până la sfârșitul după-amiezei. La capătul plajei sunt și câteva ruine ale unor vechi mori de vânt.

✔ Plaja Mylos este o comoară ascunsă a insulei, o plajă sălbatică, lipsită de orice facilități turistice, unde se poate ajunge din Agios Nikitas cu barca sau după o drumeție de cca. 30 minute.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Îți propunem o vacanță de neuitat din Colecția Vacanțe cu Soare - Go For Sun®: Lefkada, insula cu surprize