Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Ce să faci în Decembrie la Viena

Travel Tips

Nu există loc mai bun pentru a intra în spiritul Sărbătorilor decât Viena​.​ În luna decembrie, orașul se transformă într-un loc al romantismului, al nostalgiei, al concertelor și al Piețelor de Crăciun. ​Și asta nu e tot 😉

Iată 5 lucruri pe​ care ți le recomandăm:

✔ ​Începem, așa cum te așteptai, cu ​Piețele de Crăciun​ 😃 Acestea ​datează ​în Viena ​încă din 1298. Azi​, peste 20 de astfel de manifestări sunt organizate în oraș. Sigur, preferata turiștilor și a vienezilor este cea din fața Primăriei, cu o tradiție de peste 700 ani. Este deschisă între 12 noiembrie și 24 decembrie. Să te bucuri de căsuțele de lemn înțesate cu suveniruri, turtă dulce, vin fiert sau punci.

✔ Îți place și să patinezi? Pentru o vacanță activă, ai venit în locul potrivit! Patinoarul Asociației Vieneze de Patinaj se întinde pe 6000 mp, între Wiener Konzerthaus si Hotel Intercontinental. Anul acesta va fi deschis și în zilele de 24 decembrie, 31 decembrie și 1 ianuarie!

✔ Până pe 23 decembrie, în cadrul ​evenimentului “Winter im MQ”, arealul central Museumsquartier se transformă într-o petrecere extravagantă, ce include pavilioane de gheață, spectacole de lumini, proiecții video, DJ-i și muzică live!

✔ Te invităm și la un concert ​al ​Vienna Residence Orchestra​, renumită în lumea întreagă.​ Bucură-te de muzica clasică a lui Mozart sau Strauss, acompaniată de cântăreți de operă și dansatori de balet. ​Acum ne poți solicita și bilete 😃

✔ Și....nu uita de shopping​ și de cadouri pentru cei dragi​! Poți ajunge la Parndorf Outlet cu shuttle-ul zilnic ce pleacă din Viena, din fața Operei, din oră în oră vineri și sâmbătă sau la 11.00, 13.00 și 16.00 de luni până joi. Outlet​-​ul este deschis începând cu 9.30 și până la 20.00 de luni până joi, până la 21.00 în zilele de vineri și până la 18.00 sâmbăta.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Fii și tu un mic Mozart. 

Am pregătit o nouă vacanță inedită în Colecția Europa Argintie - Silver Europe®: Pe urmele lui Mozart la Schönbrunn

Cină și concert incluse 😃