Fereastra ta spre lumea vacanţelor

CONFRUNTAREA SĂPTĂMÂNII Unde ai vrea să mergi iarna aceasta: la plajă sau la schi?

Travel Tips

Ești persoana care urăște frigul și visează relaxarea supremă, pe o plajă infinită, sub palmieri? 🌴 Sau te bucuri de zăpadă, de aerul tare și ataci pârtiile ca un adevărat profesionist? ⛷

Plajă sau schi?

DISTANȚĂ

Clar, dacă vrei să schiezi, nu trebuie să mergi prea departe. Poți schia și în România, însă dacă preferi Alpii, superbele stațiuni din Austria sunt accesibile și cu mașina personală sau la doar câteva ore de zbor.

În schimb, dacă vrei să te relaxezi pe un tărâm exotic, ai de parcurs o distanță mai mare și trebuie să schimbi continentul 😊

ACTIVITĂȚI

Unii ar spune că este mult mai distractiv să te aventurezi pe pârtie decât să stai întins toată ziua pe un șezlong. Însă o vacanță la plajă oferă o gamă mai largă de activități: poți încerca sporturile acvatice, excursii prin împrejurimi sau ​​descoperirea culturilor locale. ​​În vârful muntelui, tu ce zici că poți face în afara schiatului?

PEISAJE

Orice tip de vacanță ai alege, trebuie să recunoaștem că peisajele pot fi cu adevărat incredibile.

​​Pe de o parte ești înconjurat de munți care par că se înalță la infinit și este zăpadă cât vezi cu ochii, pe de altă parte ai plaje interminabile și ape în culori ireale 😊 Dar atunci când stai pe un șezlong, la plajă, nu prea simți că ești deasupra tuturor, nu?

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Noi ți-am pregătit oferte pentru fiecare tip de vacanță, alegerea este a ta: Un prilej fabulos pentru relaxare sau Revelion pe schiuri!