Fereastra ta spre lumea vacanţelor

De 5 ori Berlin, de 5 ori distracție!

Travel Tips

Berlin este orașul​ ​cu un număr mare ​de ​obiective​ turistice și posibilități de petrecere a timpului liber, ceea ce îl transformă într-o destinație turistică foarte dorită.​

​Iată ​5 idei ​cu care vei descoperi Berlinul:

✔ Vizitează Inima Berlinului

Poarta Brandenburg este cel mai reprezentativ monument al capitalei Germaniei, martoră a mai multor evenimente istorice. Construită ca simbol al păcii, era folosită ca pasaj de trecere doar de către familia regală. A făcut parte din Zidul Berlinului, iar acum este loc de promenadă și de desfășurare a diverse evenimente culturale sau artistice.

✔ Vezi cum arată un aeroport părăsit

Aeroportul Tempelhof a fost închis în 2008, după 85 ani de activitate. Astăzi este unul dintre locurile preferate de petrecere a timpului liber pentru berlinezi, fiind un parc uriaș.

✔ Răsfață animalele în cea mai vizitată grădină zoologică a Europei

Berlin Zoo este cea mai veche grădină zoologică din Germania și cea mai vizitată grădină zoologică a Europei. Deschisă în 1844, Berlin Zoo adăpostește acum peste 15 000 animale din cca. 1500 specii. O parte din animalele născute aici sunt eliberate apoi în sălbăticie.

✔ Servește un cocktail la înălțime

Fernsehtum sau Turnul Televiziunii este cea mai înaltă clădire a orașului, cu un restaurant rotitor în vârf. Restaurantul face un tur complet în 30 minute, așa că poți admira panorama orașului în timp ce te delectezi cu un cocktail delicios!

✔ Încearcă o bere tradițională

Ca în toată Germania, și în Berlin se bea foarte multă bere! Însă spre deosebire de restul țării, pub-urile de aici nu au o oră oficială de închidere. Trebuie neapărat să încerci o Berliner Weisse sau o Leipziger Gose, beri tradiționale berlineze.

👍 Recomandarea CMB TRAVEL

Colecția Europa Argintie - Silver Europe® îți aduce ​o vacanță dulce: Berlin - istorie și ciocolată