Fereastra ta spre lumea vacanţelor

CMBFlights TIPS | 💻 Check-in online? Acum e și mai simplu

CMBFlights Tips

Știm că fiecare linie aeriană are implementate reguli diferite pentru serviciul de check-in online. Noi îți venim în ajutor și săptămâna aceasta: îți prezentăm detalii utile pentru cinci companii de linie de pe piața din România.

Nu uita: când alegi să faci check-in online îți poți selecta locul preferat și câștigi timp la aeroport 😉

BONUS TIP: Citește săptămânal SKY NEWS by CMBFlights pentru informații noi și utile.

SKY NEWS by CMBFlights

Pentru TAROM serviciul de check-in online este disponibil începând cu maximum 30 de ore înainte de zbor și poate fi realizat aici.

Pentru LUFTHANSA serviciul de check-in online este disponibil începând cu maximum 23 de ore înainte de zbor și poate fi realizat aici.

Pentru KLM serviciul de check-in online este disponibil începând cu maximum 30 de ore înainte de zbor pentru majoritatea zborurilor, iar pentru călătoriile către SUA cu maximum 23 de ore înainte de zbor și poate fi realizat aici.

Pentru AIR FRANCE serviciul de check-in online este disponibil începând cu maximum 30 de ore înainte de zbor pentru majoritatea zborurilor, iar pentru călătoriile dinspre SUA cu maximum 23 de ore înainte de zbor și poate fi realizat aici.

Pentru BRITISH AIRWAYS serviciul de check-in online este disponibil începând cu maximum 24 de ore înainte de zbor și poate fi realizat aici.