Fereastra ta spre lumea vacanĊ£elor

Despre noi

Misiunea

E un fapt dovedit: oamenii isi doresc sa calatoreasca tot mai mult. In doar cateva decenii, turismul - de placere sau de afaceri - a ajuns una dintre cele mai dinamice industrii din lume. In Romania, progresele facute in ultimii ani sunt uimitoare, iar potentialul turistic al tarii indreptateste previziunile optimiste ale specialistilor. Acest curent favorabil calatoriilor de orice fel este o provocare pentru toate agentiile de turism de la noi.

CMB TRAVEL este o companie cu o pozitie solida pe piata romaneasca de turism. Acest succes se datoreaza consecventei cu care CMB TRAVEL a reusit sa ofere servicii de cea mai buna calitate clientilor sai, modului prietenos de lucru cu acestia si seriozitatii cu care se implica in dezvoltarea unor produse noi.

O companie atenta la asteptarile pietei, CMB TRAVEL isi propune sa fie un "one-stop shop" in privinta serviciilor de turism. De aceea, am creat departamente specializate, astfel incat sa putem oferi o gama completa de servicii flexibile si inovative - de la rezervari de bilete de avion la vacante in tara si in strainatate, create in functie de dorintele si bugetul clientilor nostri; de la calatorii de afaceri sau tematice la organizarea de conferinte si evenimente speciale.

La CMB TRAVEL am fi onorati sa va avem drept client si speram sa putem construi impreuna o relatie durabila.