Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Noul ”GO FOR FUN”

Newsletter

Începând cu acest număr, la 10 ani de la primul newsletter “GO FOR FUN”, acesta își schimbă formatul.

Bazat pe platforma MailChimp, un produs cu o solidă notorietate internațională, NOUL ”GO FOR FUN” vine de la primul număr cu noutăți care suntem convinși că te vor interesa.

Trăim în epoca mobilității și a rețelelor de comunicare socială. De acum poți citi newsletter-ul într-un format adaptat dispozitivelor tale mobile, smartphone și tabletă, pentru a fi în permanență informat, îl poți transmite prietenilor tăi de pe Facebook și poți comunica deschis cu echipa CMB și cu toți cei care au aceeași plăcere de a călători ca și tine!

Important este că acum ai control asupra a ceea ce vrei să afli de la noi. Îți vom arăta cum poți să îți stabilești chiar în newsletter preferințele despre destinațiile și tipul de vacanță care te interesează sau ne poți transmite feedback-ul tău printr-un simplu reply al e-mailului, precum și pe pagina noastră de facebook: www.facebook.com/CMBTRAVEL.

Încercăm să facem lucrurile cât mai bine și ne dorim să ne consideri în continuare prietenii care iți pot oferi sfaturi utile, oferte atractive și sprijin necondiționat pentru a petrece cele mai bune vacanțe.

Iți mulțumim că ai fost un abonat fidel și sperăm că NOUL “GO FOR FUN” să te ajute în alegerea Celor Mai Bune vacanțe!