Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Vara asta dansăm în Ibiza

Travel Tips Sejur Exotic

Ibiza este una dintre cele mai cunoscute destinații de vacanță ale Spaniei, faimoasă pentru posibilitățile de distracție, fapt pentru care este vizitată în general de tineri.

Cunoscută ca ”insula lui Bes”, zeul muzicii și al dansului în mitologia egipteană, Ibiza este locul în care petrecerile nu se termină niciodată. Te vei simți minunat fie că alegi o petrecere în club, o petrecere pe plajă, o petrecere pe vas, o petrecere cu spumă sau o petrecere în peșteră.

Pentru că știm că nu vrei să ratezi cele mai renumite cluburi din Ibiza îți prezentăm trei dintre acestea, fiecare cu specificul și atracțiile sale:

Space – este locul în care mixează cei mai celebri DJ ai lumii, fiind votat 5 ani consecutivi cu titlul de "Best Global Club". Aici se organizează petreceri în fiecare zi a săptămânii, cele mai grandioase fiind petrecerile din zilele de Duminică.

Amnesia – este unul dintre cele mai vechi cluburi din Ibiza, fiind deschis în anul 1976. Acesta își impresionează vizitatorii prin spectacolele laserelor sale în 24 de culori.

Pacha – este cel mai exclusivist dintre cluburile Ibizei, fiind frecventat de vedetele venite în vacanță pe ”insula care nu doarme niciodată”. Petrecerile tematice și cocktail-urile rafinate sunt punctele forte ale acestui club.

Și pentru că știm că după distracție ai nevoie și de puțină relaxare, îți spunem că plajele cu cel mai fin nisip sunt Playa d’en Bossa și Playa Las Salinas. Pentru experiențe unice nu trebuie să ratezi nici apusul la Café del Mar, piața Hippie, orașul vechi (Dalt Vila) sau o excursie cu mașina pe insulă unde vei descoperi sate liniștite și ruine ale vechilor așezări (închirierea unei mașini costă între 50 și 100 de euro pe zi).

Temperatura apei cuprinsă între 18 și 26 °C în intervalul Mai – August și brizele marine favorizează practicarea tuturor tipurilor de sporturi nautice precum waterskiing, jet skiing, windsurfing, kayaking și scuba diving, ultimul dintre acestea fiind în topul preferințelor turiștilor. Dacă ești amator de o astfel de experiență te sfătuim să apelezi la unul dintre cele 16 centre de închirieri echipamente de pe insulă dintre care îţi enumerăm câteva: Active Dive, SCUBA Ibiza și Big Blue Dive.

Aşadar este cât se poate de clar că în Ibiza nu ai cum să te plictiseşti pentru că te vei distra precum vedetele şi te vei relaxa activ. Este exact ce ai nevoie pentru o vacanţă perfectă!