Fereastra ta spre lumea vacanţelor

"Călătorește inteligent” cu CMB

Travel Tips

Conceptul ”Călătorește inteligent” este un sistem prin intermediul căruia beneficiezi de reduceri considerabile de prețuri, rezervând un pachet ce include 7 nopți de cazare într-un hotel clasificat oficial de autoritățile spaniole, trei mese pe zi, transfer de la aeroport la hotel și înapoi la aeroport, tur de oraș ghidat în Barcelona și programe de animație în cadrul hotelului.

În momentul achiziționării pachetului ai posibilitatea de a opta pentru un hotel de 3* sau 4* de pe Costa Brava la tarife convenabile, fără a cunoaște însă numele hotelului și stațiunea în care se localizează. Aceste informații îți vor fi furnizate cu câteva zile înainte de plecare.

Şi încă o recomandare: pentru a beneficia de un preț și mai bun al vacanței tale,  sfatul nostru este să îți achiziționezi din timp și biletul de avion care nu este inclus în pachet. Dacă te decizi cu câteva zile înainte de plecare prețul biletului poate fi uneori dublu în comparație cu prețul de care ai putea beneficia dacă te-ai hotărî cu câteva luni înainte.

Vezi aici prețuri București - Barcelona - București