Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Cancun - Perla Mexicului

Travel Tips Sejur Exotic Vara Exotică

Cancun este un paradis tropical, una dintre destinațiile turistice de top ale lumii. Scăldată de Marea Caraibilor, această zonă impresionează prin frumusețea sa, constituită de marea extraordinar de albastră, numeroasele hoteluri de lux, întinsele plaje cu nisip alb. Toate acestea fac din Cancun destinația potrivită pentru o vacanță perfectă.

Luxoasa stațiune este o destinație perfectă și pentru iubitorii de sporturi. Stațiunea se mândrește cu unul dintre cele mai mari recife de corali din emisfera vestică, astfel că este un loc ideal pentru pasionații  de snorkeling și scuba-diving. De asemenea, dispune de 5 mari terenuri de golf, iar aici se pot practica pescuitul sportiv sau drumețiile în junglă.

Cancun găzduiește cel mai mare muzeu subacvatic din lume. Peste 460 de statui în mărime naturală, înfățișând scene din viața cotidiană, sunt expuse pe fundul mării, în cadrul unui proiect de conservare a biodiversității marine. Astfel, mii de corali trăiesc pe aceste statui, oferind o priveliște inedită turiștilor iubitori de sporturi acvatice.

Cancun este faimos în întreaga lume pentru viața de noapte. Se spune că stațiunea are ceva de oferit pentru fiecare, acest lucru adeverindu-se în special după lăsarea întunericului: cluburi de noapte, discoteci, petreceri, festivaluri sau concerte live așteaptă turiștii și locuitorii stațiunii din peninsula Yucatan.

Perla Mexicului beneficiază de o largă varietate de unități de cazare, de la vile și hoteluri cu buget redus până la marile resorturi în sistem all inclusive. Cele mai mari lanțuri și-au deschis aici hoteluri de înaltă clasă și înălțimi amețitoare, combinând tradiția cu luxul și eleganța. Ideale pentru familii, pentru cei veniți în luna de miere sau cupluri îndrăgostite, pentru afaceri sau pur și simplu pentru cei iubitori de călătorii, resorturile din Cancun oferă cele mai bune servicii turiștilor săi. Dintre acestea, noi recomandăm: Iberostar Cancun 5*, Paradisus Cancun 5* sau Excellence Playa Mujeres 5*.