Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Cancun – Romantism în Caraibe

Travel Tips Sejur Exotic

Cancun este alegerea perfectă pentru cei ce caută să își petreacă luna de miere într-o superbă destinație la malul mării. Situat în peninsula Yucatan, în nordul statului Quintana Roo și mărginit de Marea Caraibilor, orașul oferă resorturi exclusiviste, dar și hoteluri elegante tip boutique. Tinerii căsătoriți au parte de o evadare lipsită de griji în acest sanctuar intim, cu posibilitatea de experimenta numeroasele atracții și frenetica viață de noapte.

Plajele din Cancun, demne de a fi imortalizate pe cărțile poștale, cu nisipul alb și fin și apele limpezi și cristaline, dar și resorturile străjuite de palmieri au atras dintotdeauna un număr mare de îndrăgostiți. Atmosfera relaxată și băuturile tropicale permit tinerilor căsătoriți să intre într-o stare de liniște și împlinire. De asemenea, stațiunea oferă cuplurilor posibilitatea de a practica numeroase activități, în scopul consolidării noi vieți împreună, priintre care scuba diving, snorkeling, înot cu delfinii, paragliding.

În Cancun, posibilitățile de a face shopping sunt suficiente pentru mai multe vacanțe. Luxury Avenue este un Mecca al cumpărăturilor, cu branduri renumite, precum Louis Vuitton, Gucci, Fendi, Cartier, Carolina Herrera sau Salvatore Ferragamo.

Cuplurile pot lovi mingea împreună pe unul dintre terenurile de golf din Cancun, inclusiv în cadrul cluburilor Riviera Cancun Golf Club sau la Moon Palace Golf & Spa Resort, primul teren de golf din Mexic proiectat de Jack Niklaus, cel mai bun jucător de golf din lume.

Majoritatea celor care își petrec luna de miere în Cancun beneficiază de spa în cadrul resorturilor în care sunt cazați. O facilitate în cadrul spa-urilor sunt romanticele masaje de cuplu. Astfel, cuplurile primesc masajele de relaxare pe mese alăturate.

Cei pasionați de istoria mayașă pot alege o excursie către comoara arheologică Tulum, spre sud sau către Chichen Itza, cel mai cunoscut sit arheologic mayaș.

Isla Mujeres se află la scurtă distanță de Cancun, la o plimbare de 20 minute cu feribotul. Insula încurajează cuplurile să se relaxeze și să facă mișcare, deplasarea făcându-se cu bicicletele. Bucurați-vă de ritmul lent al insulei, încercați să practicați snorkelingul sau plimbați-vă pe străzile orașului principal.

Cea mai mare parte a stațiunii este ocupată de resorturile All Inclusive. Acest lucru înseamnă că tinerii căsătoriți plătesc în avans cazarea, mesele și băuturile, dar și majoritatea activităților ce au loc în interiorul resortului. De asemenea, sunt oferite și pachete speciale celor care aleg să își petreacă luna de miere în Cancun.

Printre cele mai cunoscute hoteluri care oferă astfel de pachete se numără Secrets Silversands Riviera Cancun, Paradisus Cancun, Secrets Maroma Beach Riviera Cancun sau Dreams Riviera Cancun Resort & Spa. Aici, pachetele includ întâmpinarea cu șampanie, flori și coș cu fructe în cameră, cameră decorată cu petale de trandafir, mic dejun romantic în pat cu cocktailuri Mimosa, masaj de cuplu, tratament facial, cină romantică pe malul mării cu muzică instrumentală live, late check-out.