Fereastra ta spre lumea vacanţelor

Punta Cana – romantism în ritm de meringue

Travel Tips Sejur Exotic Vara Exotică

Punta Cana este destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat, cu atât mai mult dacă acesată vacanță este reprezentată de luna de miere. Recunoscută pentru plajele sale minunate, nisipul alb și fin, resorturile moderne, priveliștile spectaculoase și uimitoarele terenuri de golf, cea mai cunoscută stațiune din Republica Dominicană este un adevărat paradis. Pe fundalul dansului valurilor Mării Caraibilor, Punta Cana invită la relaxare și la o experiență unică.

Țărmul din Punta Cana beneficiază de plaje superbe, cu nisip alb sau auriu, catalogate ca fiind unele dintre cele mai bune din lume. De altfel, Republica Dominicană deține cele mai multe plaje premiate cu distincția Blue Flag dintre insulele caribiene. Este bine de știut că, deși apele din Punta Cana aparțin Oceanului Atlantic, acestea sunt calme, invitând turiștii să le încerce. Cele mai cunoscute plaje ale stațiunii sunt: Punta Cana Beach, Playa Juanillo, Playa Cabo Engano, Cabeza de Toro, Bavaro Beach.

Amenajată în stil european, Punta Cana beneficiază de numeroase facilități pentru agrement, dar și de diverse atracții. Printre acestea se numără The Indigenous Eyes Ecological Park, ce cuprinde 11 lagune și peste 500 specii de plante exotice, Manati Park, în care se pot observa diverse specii de păsări tropicale și reptile și se dau spectacole cu animale, Muzeul Ponce de Leon, mic palat în stil medieval construit de exploratorul Juan Ponce de Leon, Fun Fun Cave – una dintre cele mai mari peșteri ale țării, traversată de un râu de aproape 7 km lungime și cu picturi rupestre extrem de interesante.

În cazul în care te gândești să îți petreci luna de miere în Punta Cana, trebuie să știi că stațiunea oferă cuplurilor posibilitatea de a practica numeroase activități. Tinerii căsătoriți au ocazia de a-și consolida noua viață prin practicarea golfului pe celebrele terenuri, participarea la cursuri de aerobic, fitness, yoga sau pilates, sporturi de apă, ciclism, drumeții, lecții de limbă spaniolă, dans sau gătit, echitație, scuba diving, privitul balenelor sau excursii cu elicopterul.

Hoteluri cunoscute în întreaga lume oferă tinerilor căsătoriți ce vin în Punta Cana servicii excelente, mâncăruri dintre cel mai fine și nenumărate oportunități de relaxare, dar și de distracție și aventură. De-a lungul celor aproximativ 40 km de coastă se întind peste 50 hoteluri ce oferă sistemul de masă All Inclusive, adevărate complexe de lux. Dintre acestea, specialiștii noștri recomandă îndrăgostiților hoteluri de 5 stele precum The Royal Suites Turquesa, Punta Cana Princess sau Luxury Bahia Principe Ambar Don Pablo Collection.